Hiper Lojistik Özbekistan nakliye hizmetlerinizde güvenilir ve rekabetçi fiyatları ile ihracat ve ithalat taşımalarınızı sizin için en hızlı şekilde gerçekleştiriyor.

 

Hiper Lojistik olarak Özbekistan nakliye konusunda parsiyel, komple tır, frigo treyler taşıması, gabari dışı ve sal kasa çözümleri sunuyor.

 

Sovyetler Birliği’nden bağımsızlığını kazandığında ilk olarak Türkiye tarafından tanınan ve 1992 yılından bu yana diplomatik ilişkilerin devam ettiği Özbekistan ile ekonomik ilişkiler her geçen gün gelişmektedir.

 

Türkiye 2020 yılında Özbekistan’a 1 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirirken, 970 milyon dolarlık ithalat yapılmıştır.

 

Özbekistan’a ilaçlar,hijyenik havlular ve tamponlar, bebek bezleri ve benzeri hijyenik eşya, yangın söndürme cihazlarıvbsatan Türkiye ihraç taşımalarını genellikle karayolu ile yapmaktadır.

 

Uraloğlu: Kalkınma Yolu ile nakliye süreci 25 güne düşecek Uraloğlu: Kalkınma Yolu ile nakliye süreci 25 güne düşecek

Özbekistan'da Türk sermayeli yaklaşık bin 300 şirketin olması da Türkiye’den bu ülkeye, bu ülkeden Türkiye’ye yapılacak taşımaların daha da artacağını göstermektedir.

 

Öte yandan Özbekistan diğer tüm ülkelerle sınırı olan tek Orta Asya devleti olduğu için de önem taşımaktadır. Bu özellik Orta Asya taşımalarında Özbekistan’ı kilit ülkelerden biri haline getirmiştir.

 

Özbekistan’a yapılan ihracatta Akdeniz Bölgesi’nin güçlü firmalarından olan Hiper Lojistik’in önemli bir payı vardır. Firma Türkiye’den Özbekistan’a, Özbekistan’dan Türkiye’ye gerçekleştirdiği taşımalar ile ülke ekonomisine de ciddi bir katkı sağlamaktadır.

 

Siz de Özbekistan taşımalarınız için Hiper Lojistik uzmanlığı ve deneyimine güvenebilirsiniz. 

 

ÖZBEKİSTAN NAKLİYE FİYATLARINDA REKABETÇİ

 

Özbekistan nakliye fiyatlarında rekabetçi yönünü ortaya koyan Hiper Lojistik yüklerini bu ülkeye ulaştırmak isteyen kişi ve kurumlara uygun fiyatlar sunmaktadır.

 

Çünkü günümüzde her alanda en önemli konu fiyattır. Herkes işini en uygun fiyatlarla yapmak ister. Bu nedenle Özbekistan nakliye fiyatları da bu ülkeye yük göndereceklerin öncelikli konusudur.

 

Siz de bu ülkeye ihracat yapan firma veya kişiler arasındaysanız Hiper Lojistik’in hızlı ve güvenilir yurtdışı taşıma hizmetini uygun fiyatlarla alabilir, Özbekistan nakliye fiyatlarında rekabetçi olabilir, bu pazarda kendinize sağlam bir yer edinebilirsiniz.

 

Hiper Lojistik’in sektördeki rekabetçi Özbekistan nakliye fiyatları da sizin bu ülkeye ihracat yapıp yük gönderen firmalar arasında ilk sıralarda yer almanızı sağlayacaktır.

 

Sizin yapmanız gereken tek şey, göndereceğiniz yükün ne olacağını belirlemek…

 

Gerisini Hiper Lojistik’in uzman ve deneyimli ellerine bırakın.

 

ÖZBEKİSTAN PARSİYEL

 

Hiper Lojistik Özbekistan parsiyel nakliye hizmetleri ile de ihracatçıların günümüz şartlarına göre değişen isteklerine yanıt vermektedir.

 

Günümüzde özellikle yurtdışı taşımalarda komple tır maliyetlerinin artması sonucunda parça yük taşımacılığına bir geçiş yaşandı. Parsiyel nakliye adı verilen bu sistemde bir tırda birden fazla müşterinin aynı yöne giden ürünleri taşınmaya başladı.

 

Özbekistan parsiyel taşımaları açısından ilk sıralarda yer alan bir ülke konumundadır.

 

Hiper Lojistik hem ithalat hem de ihracat taşımlarında Özbekistan parsiyel yüklerini, Özbekistan’dan  Türkiye’ye, Türkiye’den Özbekistan’a taşımaktadır.

 

Eğer sizin de Özbekistan’a gitmesi gereken ancak bir tırı doldurmayacağı endişesi ile gönderemediğiniz yükü varsa gelmeniz gereken ilk adres Hiper Lojistik…

 

Farklı ihtiyaçlara, farklı çözümler için Hiper Lojistik…

 

UTİKAD üyesi Hiper Lojistik Dış Ticaret Ltd. Şti,. sahip olduğu İSO 9001:2015, İSO 10002:2018, TİO Belgesi  ile en kaliteli hizmeti sunmak, yüklerinizi en hızlı ve güvenilir şekilde alıcılarına teslim etmek için 7 gün 24 saat  yanınızda…

 

Sizin yapmanız gereken tek şey hangi yükün, ne zaman, nerede olmasını istediğinizi Hiper Lojistik’in uzman ve deneyimli ekibine iletmek olacak.

 

Özbekistan nakliye firmaları arasında kalitesini kısa sürede kanıtlayan Hiper Lojistik ile yükleriniz tam zamanında ve güvenli bir şekilde teslim adresinde olacaktır.

 

Almanya, Belçika, Hollanda, Fransa, İspanya, Romanya, Sırbistan, Türkmenistan, Özbekistan, Katar, Dubai, Irak, Lübnan’a karayolu hizmeti sunan Hiper Lojistik denizyolu, havayolu hizmetleriyle de tüm dünyayı kapsama alanınıza alıyor.

 

Hiper Lojistik ile dünya sizin için çok küçük…

Editör: Haber Merkezi