Hiper LojistikRomanya nakliye hizmetlerinizde güvenilir ve rekabetçi fiyatları ile yük taşımalarınızı sizin için en hızlı şekilde gerçekleştiriyor. 

 

Romanya nakliye çalışmalarında hizmetleri: Romanya full tır taşımacılık, parsiyel, frigo araçlarla komple taşıma, sal kasa, lowbed ve minivan/ panelvan nakliyat gibi çözümler sunuyorlar.

 

Avrupa’nın en geniş yüzölçümüne sahip, Türkiye ile tarihsel bağları çok eskilere dayanan Romanya’ya, Ticaret Bakanlığı verilerine göre 2020 yılında yaklaşık 4 milyar dolarlık ihracat yapılmıştır.

 

Romanya bu rakamla ülke ihracatında 11. sırada yer alırken, genel ihracat içindeki payı yüzde 2.5’lar seviyesine yükselmiştir.

 

Romanya’ya yapılan bu ihracatta Akdeniz Bölgesi’nin güçlü firmalarından olan Hiper Lojistik’in de önemli bir payı vardır. Firma Türkiye’den Romanya’ya, Romanya’dan Türkiye’ye gerçekleştirdiği taşımalar ile ülke ekonomisine de ciddi bir katkı sağlamaktadır.

 

Siz de Romanya taşımalarınız içinHiper Lojistik uzmanlığı ve deneyimine güvenebilirsiniz.

 

ROMANYA NAKLİYE FİYATLARINDA REKABETÇİ

 

Romanya nakliye fiyatlarında rekabetçi yönünü ortaya koyan Hiper Lojistik yüklerini bu ülkeye ulaştırmak isteyen kişi ve kurumlara uygun fiyatlar sunmaktadır.

 

Çünkü günümüzde her alanda en önemli konu fiyattır. Herkes işini en uygun fiyatlarla yapmak ister.

 

Romanya nakliye fiyatları da bu ülkeye yük göndereceklerin öncelikli konusudur.

 

Siz de bu ülkeye ihracat yapan firma veya kişiler arasındaysanız Hiper Lojistik’in hızlı ve güvenilir yurtdışı taşıma hizmetini uygun fiyatlarla alabilir, Romanya nakliye fiyatlarında rekabetçi olabilir, bu pazarda kendinize sağlam bir yer edinebilirsiniz.

 

Hiper Lojistik’in sektördeki rekabetçi Romanya nakliye fiyatları da sizin bu ülkeye ihracat yapıp yük gönderen firmalar arasında ilk sıralarda yer almanızı sağlayacaktır.

 

Sizin yapmanız gereken tek şey, göndereceğiniz yükün ne olacağını belirlemek…

 

Gerisini Hiper Lojistik’in uzman ellerine bırakın.

 

ROMANYA PARSİYEL VE MİNİVAN NAKLİYE

 

Hiper Lojistik Romanya parsiyel ve minivan nakliyehizmetleri ile de ihracatçıların günümüz şartlarına göre değişen isteklerine yanıt vermektedir.

 

Günümüzde özellikle yurtdışı taşımalarda komple tır maliyetlerinin artması sonucunda parça yük taşımacılığınabir geçiş yaşandı.Parsiyel nakliye adı verilen bu sistemde bir tırda birden fazla müşterinin aynı yöne giden ürünleri taşınmaya başladı.

 

Romanya parsiyel taşımaları açısından ilk sıralarda yer alan bir ülke konumundadır.

 

Hiper Lojistik hem ithalat hem de ihracat taşımlarında Romanya parsiyel yüklerini, Romanya’dan Türkiye’ye, Türkiye’den Romanya’ya taşımaktadır.

 

Eğer sizin de Romanya’ya gitmesi gereken ancak bir tırı doldurmayacağı endişesi ile gönderemediğiniz yükü varsa gelmeniz gereken ilk adres Hiper Lojistik…

 

Uraloğlu: Kalkınma Yolu ile nakliye süreci 25 güne düşecek Uraloğlu: Kalkınma Yolu ile nakliye süreci 25 güne düşecek

Öte yandan Hiper Lojistik farklılaştırdığı hizmetleri ile de öne çıkmaktadır. Şirket Romanya minivan nakliye hizmetiyle de sektörde fark yaratmıştır. Türkiye‘den Avrupa ülkelerine ekspres servis olarak sunulan Minivan nakliye hizmetiyle yükleriniz kısa sürede müşterinizin kapısında olacaktır.

 

Bu hizmette tırı doldurmayacak kadar az olan yükler minivanve panelvanaraçlarla en hızlı şekilde taşınmaktadır.

 

Farklı ihtiyaçlara, farklı çözümler için Hiper Lojistik…

 

UTİKAD üyesi Hiper Lojistik Dış Ticaret Ltd. Şti,. sahip olduğu İSO 9001:2015, İSO 10002:2018, TİO Belgesi  ile en kaliteli hizmeti sunmak, yüklerinizi en hızlı ve güvenilir şekilde alıcılarına teslim etmek için 7 gün 24 saat  yanınızda…

 

Sizin yapmanız gereken tek şey hangi yükün, ne zaman, nerede olmasını istediğinizi Hiper Lojistik’in uzman ve deneyimli ekibine iletmek olacak.

 

Romanya nakliye firmaları arasında kalitesini kısa sürede kanıtlayan Hiper Lojistik ile yükleriniz tam zamanında ve güvenli bir şekilde teslim adresinde olacaktır.

 

Almanya, Belçika, Hollanda, Fransa, İspanya, Romanya, Sırbistan, Türkmenistan, Özbekistan, Katar, Dubai, Irak, Lübnan’a karayolu hizmeti sunan Hiper Lojistik denizyolu, havayolu hizmetleriyle de tüm dünyayı kapsama alanınıza alıyor.

 

Hiper Lojistik ile dünya sizin için çok küçük…

 

Kaynak: Lojistik Firması

Editör: Haber Merkezi