Hiper Lojistik olarak; müşterilerinin ihtiyacı olan Uluslararası karayolu taşımacılığında işlerine inovasyon katarak minivan nakliye hizmeti ile büyümeye devam ediyor. Parsiyel, komple, frigo ve ağır nakliye çözümlerinin yanında minivan (panelvan) nakliye ile yükleriniz Avrupa Ülkelerine maksimum 72 saatte teslim ediliyor. Rakiplerine hızlı servis yönünden fark atıyor.

Liman bağlantılı kombine taşımacılık 12,3 milyon tona ulaştı Liman bağlantılı kombine taşımacılık 12,3 milyon tona ulaştı

 

Minivan çözümünü ise parsiyel tır taşımacılığında transit sürelerin biraz uzun olması nedeniyle faaliyete geçirdi. İhracat, ithalat, transit ve 3. Ülke Avrupa yüklerini minivan / panelvan araçlarıyla taşımaktadır. Profesyonel ekibi ile düzenli seferler sunan Hiper Lojistik; İSO 9001:2015, İSO 10002:2018, TİO Belgesi ile hizmetine hız kesmeden devam ediyoruz.

 

Minivan Taşımacılığı Sizleri Rekabette Öne Geçiriyor!

 

Taşımacılık maliyetleri ve hız bakımından ürünlerinizin Türkiye’den hemen hemen tüm Avrupa ülkelerine hızlı ve sağlam teslim olması uluslararası arenada firmanıza katma değer sağlamaktadır. Müşterilerinizin ihtiyacı olan ürünlerin kısa sürede Türkiye’den özellikle Bulgaristan, Romanya, Makedonya, Kosova, Çek Cumhuriyeti, Slovakya, Macaristan, Slovenya, Moldova, İtalya, İsviçre, İsveç, Avusturya, Belçika, Hollanda, Almanya, Fransa, İngiltere Ülkelerine 1.300 kg / 17 m3’e kadar maksimum 3 günde teslimat avantajı sunuyor. Minivan nakliye üzerine uzmanlaşan firma sizlere piyasa şartlarında fiyat ve maliyet avantajları sunuyor. Müşteri odaklı çözümleriyle ekspres servisleri tamamen teknolojinin getirdiği büyük nimetler arasındadır. İşine bağlılığı ve sorumluluğunu bilen personelleriyle tüm Avrupa geneli hızlı ve sağlam dağıtım ağlarına sahip.

 

Hiper Lojistik’in Diğer Hizmetleri

 

Kurumsal çerçeve deparsiyel, komple tır, gabari dışı taşımacılık, RORO çözümleri, havayolu, denizyolu parsiyel gibi geniş yelpazede hizmet sunuyorlar. Müşterilerinin hemen, hemen tüm ihtiyaçlarına doğru lojistik çözümler sunarak memnuniyet derecelerini yüksek seviyede tutmaktadır. Öncelikle hizmetlerinde karayolu taşımacılığı ile Avrupa, Ortadoğu, Türki Cumhuriyetleri ülkelerine haftalık servisler sunuyorlar. Uzmanlaşma ve empati yetenekleriyle müşterilerinin avantajlı olması için rekabet güçlerini arttırmaya yönelik işlerine inovasyon ve sürdürülebilirliği katıyorlar.

 

Hiper Lojistik Hakkında

 

Modern yaşamı kolaylaştıran ve işlerini her zaman inovasyonla destekleyen Hiper Lojistik geleceğin sistemlerini günümüz şartlarında müşterilerine sunar. 2000’li yılların başlangıcında sektörel deneyim ve tecrübesiyle oluşumun temellerini atan Hiper Lojistik kurumsal olarak dünyanın tüm noktalarında kara, hava ve denizyolu taşımacılık çözümleri için kuruldu. Günümüzün gerekliliği olan bilgi ve teknolojiyi işine entegre ederek son gelişmelerle modern lojistik hizmet ağıyla son noktaya kadar ve geri dönüşüm dahil olmak üzere kurumsal yeteneklerini geliştirerek her geçen gün güncellemektedir.

 

Çevreye duyarlı yeşil lojistik sistemini benimseyen ve müşteri odaklı anlayışı ile firmamız her geçen gün daha da ilerlemektedir. Gelecek nesillere yeşil bir dünya bırakmak için son yıllarda lojistik sektöründe olan teknik ve yöntemlerle hizmet sunar. Özellikle intermodal, multimodal gibi çevreye duyarlı lojistik yöntemlerine hız katarak çalışmalarını durmaksızın devam etmektedir.

 

Vizyon: Global düzeyde gelişen lojistik hizmet ağımızı iş dünyasına ulaştırmak.

 

Misyonumuz: Her geçen gün gelişen lojistik sistemlerimizle müşterilerimizin en iyi fiyat ve kaliteli hizmete ulaşmasını sağlamaktır.

 

Kaynak: www.lojistik.tc

 

Editör: Haber Merkezi