Galatasaray Üniversitesi’nde ‘Denizcilik Günleri 2019’ kapsamında ‘Kariyer Günü’ gerçekleştirildi. Öğrencilerin ilgiyle takip ettiği organizasyonda Galatasaray Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Hasan Bora Usluer ve Öğretim Görevlisi Çağlayan Top da hazır bulundu.

 

Aydın Doğan Oditoryumu’nda yapılan etkinliğe Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneği (KOSDER) İnsan Kaynakları Danışmanı ve Dernek Müdürü Tibet Özay, Oras Denizcilik İnsan Kaynakları Müdürü Timur Kızılbudak ve Yardımcısı Mansur Taşdemir, Cunda Denizcilik İnsan Kaynakları Müdürü Cihan Kul ve Yardımcısı Buse Nesrin Yeşildağ, Emiroğlu Denizcilik İnsan Kaynakları Müdürü Emrullah Kula ve Statü Gemi Kiralama İnsan Kaynakları Müdürü Hakan Aslan konuşmacı olarak katıldı.

 

 

İlk olarak kürsüye çıkan KOSDER İnsan Kaynakları Danışmanı ve Dernek Müdürü Tibet Özay KOSDER’in faaliyet alanı hakkında katılımcıları bilgilendirdi.  Tibet Özay, dernek olarak denizcilik eğitim kurumlarını her zaman desteklemeye hazır olduklarını ve bu konuda çalışmaların devam edeceğini ifade etti. Ardından katılımcı firmaların İnsan Kaynakları Müdürlerinin sunumları ve firma tanıtımları ile devam eden organizasyonun ikinci bölümünde soru cevap kısmına geçildi.

 

 

Öğrencilerin sorularını cevaplayan katılımcı firma temsilcileri, denizciliğin zor bir meslek olduğunu ve öğrencilerin denize çıkmadan önce İngilizcileriyle birlikte mesleki olarak da kendilerini geliştirmeleri gerektiğini dile getirdiler. 

 

 

Stajyer istihdam etme konusunda gerekli hassasiyeti gösterdiklerini söylen İnsan Kaynakları Müdürleri bu durumun aynı şekilde devam edeceğini ifade ettiler.

 

7DENİZ

Türk P&I Sigorta İstanbul Finans Merkezi’nde yerini aldı Türk P&I Sigorta İstanbul Finans Merkezi’nde yerini aldı

 

Editör: Haber Merkezi