HARB-İŞ Kocaeli Şubesinin, Gölcük Tersanesi Komutanlığına yazdığı yazıyla bir işçiye Kovid-19 tanısı konulduğu ortaya çıkmıştı. Aradan geçen sürede tersanedeki vaka sayısının arttığına dair bir iddia ortaya atıldı. Paylaşımda, vakalarla ilgili bölümler de açıklandı.

 

HARB-İŞ Kocaeli Şubesinin, Gölcük Tersanesi Komutanlığına yazdığı yazıyla bir işçiye Kovid-19 tanısı konulduğu ortaya çıkmıştı. Testi pozitif çıkan işçinin çalıştığı işyeri ve bindiği servisteki işçilerin de risk altında olduğunu belirten sendika, İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulunu acil toplama çağrısı yaparken, işçiler önlem için üretimin hemen durmasını istemişti. Ancak üretim durmadı ve tersanedeki pozitif vakaların arttığına dair iddialar gelmeye başladı.

 

BU SERVİSİ KULLANANLAR İDARİ İZİNLİ

Türk tersaneler römorkör üretiminde liderliği Çin'den aldı Türk tersaneler römorkör üretiminde liderliği Çin'den aldı

 

11 Nisan tarihinde, “Tersanemizde 31 C Fabrikasında çalışan bir arkadaşımızın testi pozitif çıkmıştır, Allah şafi ismi ile şifa versin inşallah. Derince 4-4 nolu servisi kullanmaktadır, bu servisi kullanan arkadaşlar muhtemelen idari izinli olarak evlerinde izole edilecektir, izole konusunda temsilciniz ile irtibata geçmeniz önerilmektedir...” şeklinde paylaşım yapılan Diriliş Harb-İş Harb-İş Gölcük adlı sayfadan, bugün de korkunç bir iddia geldi.

 

BÜRO BÜRO SAYDI

 

Facebook sayfası tarafından, “Tersanemizde pozitif vakalar artmaktadır. Keşif Büro, 67 Fb, 11 Fb, 72 Fb, 51 Fb, 31 C ve 500 Müdürlüğü, inşallah vakalar daha fazla artmaz ümidi ile kendimize dikkat edelim arkadaşlar. En küçük olasılığı bile ihmal etmeyelim lütfen. Allah’a emanet olun” paylaşımı yapıldı. Paylaşım altındaki soru cevap şeklindeki yorumlarda ise sayfa, Tahir Köryeyen adlı personelin coronaya yakalandığını ve iyileşerek taburcu olduğunu belirtti, iyileşenlerle birlikte tahmini vaka sayısının 12-13 olduğunu öne sürdü.

Kaynak: kocaelibarisgazetesi.com

Editör: Haber Merkezi