Gestaş, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü özel bir videoyla kutladı. Çanakkale’nin deniz ulaşım şirketi Gestaş’ın sosyal medya hesaplarında yayınlanan Öğretmenler Günü kutlama videosunda şirket bünyesinde görev yapan 3 kaptanın, lise çağında denizcilik meslek lisesinde kendisinden eğitim gördükleri öğretmenleriyle 20 yıl sonra tekrar buluşmaları canlandırıldı.

Gestaş kaptanları Caner Eroğlu, Selçuk Türkmen ve Derya Ulaş Özlüdür’ün rol aldığı 24 Kasım Öğretmenler Günü videosunda kaptanlar, kaptanlık mesleğini nasıl seçtikleriyle ilgili bilgiler verirken; lise çağında kendilerine rol model olan ortak öğretmenlerinin meslek seçimlerinde büyük pay sahibi olduğuna vurgu yapıldı.

AVS'den yaşlılara özel iftar yemeği AVS'den yaşlılara özel iftar yemeği

Kaptanların gençlik yıllarının canlandırılması için Gelibolu Armatör Yakup Aksoy Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi 3 öğrencisi ve bir öğretmeninin de dahil olduğu videoda, her ne meslekten olursa olsun gençlerimizin, insanlarımızın yol göstericisinin öğretmenler olduğu, kişisel ve mesleki eğitimde aileden sonra öğretmenin önemli bir birey olduğu anlatılıyor.

 

Editör: Haber Merkezi