Türk P&I Sigorta İstanbul Finans Merkezi’nde yerini aldı Türk P&I Sigorta İstanbul Finans Merkezi’nde yerini aldı

Türk Mimar ve Mühendis Odaları Birliği (TMMOB) Gemi Mühendisleri Odası, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı nedeniyle “Çocuk ve Gemi” temalı resim yarışması düzenleyecek. Gemi Mühendisleri Odası’nın 2007’den bu yana her yıl geleneksel olarak düzenledikleri yarışmada, çocuklara denizi, gemiyi ve gemi mühendisliği mesleğini tanıtmak, merak uyandırmak ve sevdirmek amaçlanıyor.

 

Tüm Türkiye’ye yayıldı

 

Geleneksel resim yarışmasına gösterilen yoğun ilgiden dolayı bu yıl Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliği halinde düzenlenecek “Çocuk ve Gemi” konulu yarışma İstanbul ile sınırlı kalmayarak tüm Türkiye’de düzenlenecek.

 

Dereceye giren resimler sergilenecek

 

Resim yarışmasında dereceye giren resimler, 19-20-21 Nisan 2019 tarihlerinde Tuzla Rumeli Kültür Merkezi’nde sergilenecek. Ödül töreni ise eser sahibi çocuklarımızın, ailelerinin, organizasyonu destekleyen ve sponsor olan kurum yetkililerinin ve GMO üyelerinin katılımlarıyla 21 Nisan 2019 tarihinde gerçekleşecektir. 

 

TMMOB Gemi Mühendisleri Odası'nın, ülkenin geleceği çocuklara denizi sevdirmek amacıyla düzenlediği ve sosyal sorumluluğu da içinde barındıran yarışmanın sponsorluk dosyası aşağıdaki linkte yer alıyor. 

 

Sponsorluk Dosyası için tıklayınız.

 

7DENİZ 

Editör: Haber Merkezi