Denizcilik Sektörünün duayen isimlerinden olan, Navtek Deniz Teknolojisi A.Ş. Teknik Müdürü ve Gemi Mühendisi Fatih Dönmez (45) Covid-19 nedeniyle hayata veda etti. Denizcilik sektörünü yasa boğan bu kayıp sonrası bir açıklama yapan Navtek Deniz Teknolojisi A.Ş., “Denizcilik sektörü olarak Türkiye’nin en kıymetli Gemi İnşa Mühendislerinden birini, Navtek ailesi olarak çok kıymetli kardeşimizi kaybettik” diyerek üzüntülerini dile getirdi.

 

Navtek Deniz Teknolojisi A.Ş. Teknik Müdürü, Gemi mühendisi, Bandırmalı Fatih Dönmez. İstanbul’da Corona Covid-19 virüs tedavisi gördüğü Okan Üniversitesi hastanesinde yaşamını yitirdi.

 

45 yaşındaki Fatih Dönmez denizcilik sektörünün sevilen, duayen isimleri arasında yer alıyordu. Bandırma Kültür ve Eğitim Vakfı Özel Lisesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi Gemi Mühendisliği mezunu olan Fatih Dönmez, yakalandığı Covid-19 hastalığı nedeniyle bir süredir Okan Üniversitesi Hastanesi’nde  tedavi görüyordu. 

 

Fatih Dönmez’in ölümünün ardından Navtek Deniz Teknolojisi A.ş.  bir açıklama yayınladı. Navtek’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: ”Yeri asla dolmayacak, Türkiye’nin en kıymetli gemi inşa mühendislerinden ailemizin en kıymetli üyelerinden kardeşimiz ve teknik müdürümüz Fatih Dönmez’i kaybetmiş olmanın en derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.”

 

Açıklamada Covid 19 tedbirleri kapsamında cenaze töreni yapılamadığı belirtildi. Genç yaşta yaşamını yitiren  Fatih Dönmez’in Bandırma’da 10 ay önce vefat eden Dönce Yoğurtlarının kurucusu Celal Dönmez’in oğlu olduğu ve cenazesinin Bandırma’da toprağa verildiği öğrenildi.

 

Türk P&I Sigorta'nın finansal değerlendirme notu arttı Türk P&I Sigorta'nın finansal değerlendirme notu arttı

 

7DENİZ 

Editör: Haber Merkezi