Denizci Öğrenciler Derneği ve Türk Kılavuz Kaptanlar Derneği'nin birlikte düzenlediği ve 4 gün süren "Gemi Manevrası Temel Eğitimi" gerçekleşti. Türk Kılavuz Kaptanlar Derneği’nde düzenlenen eğitime, Türk Kılavuz Kaptanlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kaptan Muhammer Arslantürk, Başkan Yardımcısı Kaptan İsmail Hakkı Başoğlu, Genel Sekreter Kaptan Gürhan Aktürk ve yönetim kurulu üyeleri Kaptan Sedat Perişanoğlu, Kaptan Burak Karanlık, Kaptan A. Ozan Köseoğlu ile Kaptan Turgut Turan katıldı.

 

 

Türkiye’de ilk defa düzenlenen eğitimlere DÖDER yoğun ilgi gösterdi. Eğitime katılan denizci öğrencilere dernek başkanları ve yönetim kurulu üyeleri tarafından katılım sertifikaları verildi. Eğitimden memnun kaldığını, Türk Kılavuz Kaptanlar Derneği'nin kapılarını DÖDER'e açtığı için mutlu olduklarını belirten Denizci Öğrenciler Derneği Başkanı Onur Yıldız, “Bu imkanı bizlere sunan başta Türk Kılavuz Kaptanlar Derneği Başkanı Muhammer Arslantürk olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

Türk Kılavuz Kaptanlar Derneği Başkanı Arslantürk ise, “Türkiye'de ilk olan 4 günlük bu eğitim çok başarılı bir çalışma oldu. Bu projeye katkıda bulunmamızı sağlayan başta DÖDER Yönetim Kurulu Başkanı olmak üzere, tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim. Gemilere geldiğimizde bizleri ilk karşılayacak olan zabit adaylarımıza DÖDER ile yapacağımız işbirliği ile kılavuz kaptan transfer eğitimlerini de vermek istiyoruz” dedi.

 

 

Denizci öğrenciler eğitim çalıştayında bir araya geldi Denizci öğrenciler eğitim çalıştayında bir araya geldi

 

 

 

7DENİZ

Editör: Haber Merkezi