Gemi Brokerleri Derneği’nin (GBD) 5. Olağan Seçimli Genel Kurulu gerçekleşti. İMEAK Deniz Ticaret Odası’nda (DTO) yapılan toplantıya dernek üyelerinin yanı İMEAK DTO Meclis Başkanı Salih Zeki Çakır ile çok sayıda kişi katıldı. Genel Kurul, Divan Başkanlığı ve üyelerin seçilmesi ile başladı. Hakan Çendik’in Divan Başkanlığı’na seçildiği Genel Kurul’un açılış konuşmasını GBD Başkanı Pelin Gezicioğlu yaptı. 62 kişi tarafından kurulan GBD’nin bu yıl 9. yaşının kutlandığını belirten Gezicioğlu, Eylül 2017’de göreve geldikleri günden bu yana 2 yılda gerçekleştirdikleri faaliyetleri anlattı.

 

 

Gezicioğlu’nun konuşmasının ardından Genel Kurul’un gündem maddeleri olan Yönetim Kurulu Çalışma Raporu, Kesin Hesaplar ve Denetleme Kurulu Raporları’nın okunması, görüşülmesi ve ayrı ayrı ibra edilmesi, Dernek giriş ücreti ve aidat değişikliğinin görüşülmesi ve onaylanması, Dernek Tüzüğü üzerinde yapılacak değişikliklerin görüşülmesi ve onaylanması tek tek oylandı.

 

 

Adayların kendisini tanıtması gündeminde Semih Dinçel kendini tanıtarak Divan’a bir liste sundu. Ardından İkbal Gırgırlar bağımsız adaylığını duyurdu.

 

 

Bütün gündem maddelerinin gerçekleşmesinin ardından seçime geçildi. 85 üyenin oy kullandığı seçimlerde, Semih Dinçel’in sunduğu liste galip çıktı.

 

 

Seçimlerin bitmesinin ardından konuşan Semih Dinçel kürsüye çıkarak teşekkür konuşması yaptı. GBD için konuşulan mülk konusunu değerlendiren Dinçel, bu konuda en kısa zamanda çözüm üreteceklerine işaret etti. Ardından söz alan bağımsız aday İkbal Gırgırlar ise, dernek bünyesinde çalışmaya her zaman hazır olduğunu ve her zaman destek vereceğini kaydetti.

 

Gemi Brokerleri Derneği’nin seçilen yeni Yönetim Kurulu listesi şu şekilde:

 

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri:

 

Semih Dinçel

 

İsmail Şahin

 

Serhan Özcan

 

Seden Öztorun Çarklar

 

Onur Türkeş

 

Yaşar Meriç

 

Öner Dandin

 

Yedek Üyeler:

 

Suzan Atasoy

 

Melike Aysu Gürgan

 

Hüseyin Uysal

 

Aziz Ertan

 

Nevzat Sonay Üler

 

Denetim Kurulu Asil Üyeler:

 

Murat Hılkın

 

Ender Demirtabak

 

Nezih Manavoğlu

 

Denetim Kurulu Yedek Üyeler:

 

Saniye Batuk

 

İdea Denizcilik Kaan gemisine Türk bayrağı çekti İdea Denizcilik Kaan gemisine Türk bayrağı çekti

Aybars Vahapoğlu

 

Nergis Ergün

 

 

 

 

 

 

 

7DENİZ - ÖZEL

 

Editör: Haber Merkezi