Aralık ayının başında Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkarak dünyaya yayılan koronavirüs denizcilik sektörünü de etkiledi. Gemi Brokerleri Derneği (GBD) 26 Haziran tarihinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezi Maçka terasında yapmayı planladığı 5. Uluslararası Bosphorus Ship Brokers Dinner'ı 16 Ekim'e erteledi. 

 

GBD'nin erteleme kararına ilişkin yaptığı açıklama şöyle:

 

"Değerli Denizcilik Kamuoyuna

 
Bilindiği gibi Gemi Brokerleri Derneği olarak dostlarınızla buluşmanız amacıyla iki yılda bir düzenlediğimiz Bosphorus Ship Brokers Dinner'ı 26 Haziran 2020 Cuma akşamı  tarihinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezi Maçka Terasında yapmayı planlıyorduk. Ancak dünya çapında binlerce kişinin ölümüne neden olan Korona Virüs salgını nedeniyle 5. Uluslararası Bosphorus Ship Brokers Dinner'ı 16 Ekim 2020 Cuma akşamına erteleme kararı aldık.

 

Bu kararı almadan önce Lütfi Kırdar etkinlik komitesi , yönetim kurulumuz , yemek komitemiz ve mevcut sponsorlarımız ile detaylandırılıp, görüş ve onayları alınmıştır.

 

Öte yandan etkinlik tarihinde başka bir organizasyon olup olmadığını da elimizden geldiğince kontrol edilmiştir.

 

Verdiğimiz erteleme kararının yurt dışından davet edeceğiniz misafirlerinizin seyahat planlamaları ve konforuna faydası olacağı inancıyla sağlıklı günler dileriz.

 

Saygılarımızla,

Gemi Brokerleri Derneği Yönetim Kurulu"

Türk P&I Sigorta'nın finansal değerlendirme notu arttı Türk P&I Sigorta'nın finansal değerlendirme notu arttı

 

7DENİZ 

Editör: Haber Merkezi