Türkiye’nin tüm illerinden düzenli olarak Romanya nakliye hizmeti FXNAK Lojistik’ten. Güvenilir, sağlam yük taşımacılığın doğru adresi olan firmamız tenteli / frigo / gabari dışı yük taşımacılığı ve parsiyel gibi fiziksel dağıtım çözümleri sunarız.

 

Romanya’ya Modern Filo ile Teslimat

 

Firmamızın anlaşmalı olduğu araç EURO standartlarında modern filo ve genelde araç takibi destekli araçlardan oluşmaktadır. Romanya’ya günümüz şartlarına uygun kusursuz şekilde yükünüzü teslim edecek teknolojide araç filosu ile çalışmaktayız. Müşterilerimizin memnuniyeti için gerekli alt yapı ve anlaşmalı tedarik ağını günden güne geliştirmekteyiz.

 

Avrupa’ya lojistikte Türkiye’nin rolü artıyor Avrupa’ya lojistikte Türkiye’nin rolü artıyor

Romanya Nakliye / Tenteli Araçlarla

 

Tenteli tır kuru yük taşımacılığında kullanılan standart dorse diye tabir ettiğimiz treyler türüdür. Romanya nakliye tenteli tır hizmetimizde Türkiye’nin herhangi bir şehrinden Romanya’ya yüklerinizi teslim etmekteyiz. Bükreş Başkenti başta olmak üzere Yaş, Kaloşvar, Temeşvar, Köstence, Craiova ve diğer şehirlerine güvenle CMR Sigortalı araçlarımızla yük teslim ederiz. Özellikle Türk İnşaat şirketlerinin Romanya’da yapmış olduğu İnşaat projelerine tenteli araç talep etmekteler. Bu ihtiyaçlara özel çözümler sunan FXNAK Lojistik her zaman sizin yanınızdadır.

 

Romanya Parsiyel Firması

 

İstanbul’dan her hafta düzenli olarak tır taşıması ile Romanya parsiyel yükleme yapan firmayız. Düzenli parsiyel hatlarda rekabetçi fiyat avantajını sizlere sunarız. İstanbul – Bükreş parsiyel taşıma başta olmak üzere Romanya’da alıcının talep ettiği hemen, hemen tüm noktalarına parça yük teslimatı yaparız. CMR Sigorta güvencesine sahip parsiyel konsol araçlarımızla güvenilir taşımaların vazgeçilmez adresiyiz.

 

Romanya Gabari Dışı Taşıma

 

Proje taşımalarında önemli konulardan birisi olan gabari dışı taşımacılık konusunda uzman lojistik firması arayanların doğru adresi FXNAK Lojistik’tir. Zorlu yüklerin sevkiyat öncesi planlanması, sevkiyat süreçlerinin kontrolü ve sağlam şekilde yük teslimini yaparız. Profesyonel olarak kurumsal Romanya gabari yük taşıma çözümlerini FXNAK’ta bulabilirsiniz.

 

Kaynak: FXNAK

 

Editör: Haber Merkezi