Costa Group CEO'su Michael Thamm, “135.000 GT gemisinin teslimatı, gemi seyahati endüstrisi için bir umut işaretidir. Geminin iç tasarımı, Rönesans sanatının ve kültürünün beşiği olan Floransa'nın bir kutlamasıdır. Tüm ortak alanlar bir Floransa meydanını veya sokağını yansıtır. Gastronomik lezzetler, 7 restoran ve 13 bar ile Akdeniz mutfağına dayanmaktadır” dedi.

 

Costa Firenze, 6 milyar Euro'nun üzerinde bir yatırım için Costa Group'a 2023 yılına kadar teslim edilecek 7 yeni gemiyi içeren hattın geliştirme planının bir parçası. Costa Firenze, gelecek 3 gemiyle birlikte teslim edilecek yeni gemiler arasında 4. sırada yer alıyor.

 

Costa Firenze, çevre dostu olacak şekilde tasarlanmış ve bir geminin çevresel etkisinin tüm ana yönlerini kapsayan bir notasyon olan Green Star 3 ile uluslararası sertifika kuruluşu RINA tarafından bu şekilde kabul edilmiş bir gemi.

 

Costa Firenze, önümüzdeki yıl ilk olarak Akdeniz'de yelken açacak ve Batı Akdeniz'de bir bazı seferler düzenleyecek. 28 Şubat 2021'den itibaren mevcut olan ilk güzergah Cenova (Milano), La Spezia, Napoli, Valensiya, Barselona, Marsilya'yı ziyaret ediyor. İkinci güzergah, Mayıs-Ekim 2021 arasında mevcut ve Cenova, Civitavecchia (Roma), Napoli, İbiza, Barselona, Marsilya'yı içeriyor.

Ekim 2021'den sonra Firenze, kardeşlik Costa Venezia'ya katılmak için Asya'ya gidecek.

BM ve STK'lar ABD'nin Gazze'ye yüzer iskele önerisini reddetti BM ve STK'lar ABD'nin Gazze'ye yüzer iskele önerisini reddetti

7DENİZ / ÖZEL

Editör: Haber Merkezi