Fethiye’nin 16 km doğusunda yer alan Faralya Köyü, eşsiz doğası ile ziyaretçilerine pek çok alternatif sunmaktadır. Bu seçenekler arasında yer alan Kabak Koyu, yemyeşil doğası ve büyüleyen deniz manzarası ile sessiz, sakin ve huzur dolu bir tatil hayal edenlerin en çok tercih ettiği noktalar arasında yer almaktadır. Kabak Koyu, doğal güzelliklerinin yanı sıra Likya Yolu üzerinde yer almasından dolayı zengin bir tarih gezisi deneyimi de yaşatmaktadır. Tarihle doğanın uyum içinde sunduğu manzaraları ile kendisine hayran bırakan bu koy, ziyaretçilerine doğa ile uyumlu konaklama alternatifleri sunmaktadır. Kabak Koyu’nda yer alan çok sayıda kamp alanının yanı sıra, bungalovlar ve butik oteller, yılın tüm stresini geride bırakacağınız tatil deneyimleri için konuklarını beklemektedir. Başta yaz mevsimi olmak üzere, Akdeniz iklimi etkisi ile yılın dört mevsimi tatile elverişli olan bu bölgede, kendiniz için en uygun tesisi bularak tatilinizi planlamak için http://otelleri.net/faralya-kabak-koyu adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kabak Koyu’nda Denize Sıfır Konaklama Keyfi Sunan Sea Valley Bungalows

Doğayla huzurun kesişim noktası Kabak Koyu’nda konuklarını ağırlayan Sea Valley Bungalows, denize sıfır konumu ve konforlu konaklama birimleri ile dikkat çekmektedir. Dalaman Havalimanı'na 76 km mesafede yer alan tesis, konuklarına 19 adet ağaç evde, doğanın tüm cömertliğini deneyimleme olanağı sunmaktadır. Oda kahvaltı konseptinde hizmet veren tesiste, öğlen ve akşam yemekleri içinse 1 adet a la carte restoran bulunmaktadır. Yemyeşil ağaçlarla, masmavi denizin buluştuğu noktada konuklarını ağırlayan Sea Valley Bungalows’ta plaj olanaklarına ek olarak 1 adet açık yüzme havuzu yer almaktadır. Serinleme olanaklarının yanı sıra konumu dolayısı ile tesiste doğa yürüyüşleri, tekne turu, dalış ve yamaç paraşütü gibi pek çok aktivite seçeneği konukları beklemektedir. Gerçek bir doğa tatili için tercih edebileceğiniz Sea Valley Bungalows hakkında detaylı bilgi almak için http://www.seavalleybungalows.com/ ‘a tıklamanız yeterlidir.

Kabak Koyu’nun En Güzel Yetişkin Oteli Kabak Avalon Bungalows

Kabak Koyu’nda sessiz ve sakin bir tatil geçirmek isteyenler için yalnızca 16 yaş ve üzeri konuklarını ağırlayan Kabak Avalon Bungalows, yemyeşil doğası ve atmosfer ile uyumlu konaklama birimleri ile unutulmaz bir dinlenme deneyimi vadetmektedir. Dalaman Havalimanı’na 41 km, Ölü Deniz’e 15 km, Fethiye’ye 21 km mesafede yer alan tesis, 11 adet bungalova sahiptir. Oda kahvaltı konseptinde konuklarını ağırlayan tesiste, sabah sunulan kahvaltı hizmetinin yanı sıra misafirler gün boyu a la carte restorandan hizmet alabilmektedir. Sıcak yaz günlerinde, huzur dolu bir serinleme deneyimi yaşamanız için tesis bünyesinde 1 adet panoramik deniz ve orman manzaralı sonsuzluk havuzu bulunmaktadır. Kusursuz bir dinlenme deneyimi yaşamanız içinse Kabak Avalon Bungalows yerel otlar, mineraller ve özel yağlar ile masaj seçeneklerinin sunulduğu SPA merkezinde konuklarını ağırlamaktadır. Tatilinin her anını keyifle geçirmek ve doğa ile bütünleşmek isteyenlerin tercihi olan Kabak Avalon Bungalows’a https://www.kabakbeach.com/ ‘dan ulaşabilirsiniz.

Doğanın Kalbinde Sizleri Bekleyen Kabak Natural Life

Kabak Koyu’nun büyüleyen doğasında, doğal hayatı yaşayarak, keyifli bir tatil geçirmek isteyenler için ideal olanaklara sahip olan Kabak Natural Life, hem konumu hem de sunduğu kusursuz hizmeti ile dikkat çekmektedir. Dalaman Havalimanı’na 42 km mesafede yer alan tesisin, 22 odası bulunmaktadır. Yarım pansiyon konseptinde hizmet veren tesiste, sabah kahvaltıları ve akşam yemekleri açık büfe şeklinde sunulmaktadır. Sahile kısa bir yürüyüşün ardından ulaşabileceğiniz konuma sahip olan Kabak Natural Life’ta tesis içerisinde zaman geçirmek isteyen konuklar içinse 1 adet açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Yemyeşil bir doğanın tatiliniz boyunca size eşlik etmek isterseniz tercihinizi Kabak Natural Life’tan yana yapabilir, http://www.kabaknaturallife.com/ ‘dan tatilinizi planlayabilirsiniz.

Gökyüzündeki Yıldızlara Komşu Bir Konaklama Deneyimi İçin Full Moon Camp Bungalow

Bir yanınızda masmavi bir deniz, bir yanınızda uçsuz bucaksız bir orman ile gece yıldızlara dokunacakmış gibi hissedeceğiniz bir manzaraya sahip olan Full Moon Camp Bungalow, doğanın huzurunu sınırsızca yaşayacağınız bir konaklama deneyimi vadetmektedir. Fethiye ilçe merkezine 31 kilometre, Fethiye Otogarı’na 27 kilometre, Dalaman Havalimanı’na 76 kilometre mesafede yer alan tesisin 17 bungalov evi bulunmaktadır. Yarım pansiyon konseptinde hizmet veren tesiste, sabah kahvaltıları ve akşam yemekleri açık büfe olarak sunulurken, konuklar için en sağlıklı ve doğal ürünler tercih edilmektedir. Kabak Plajı’na yalnızca 500 metre mesafede yer alan Full Moon Camp Bungalow içerisinde 1 adet açık yüzme havuzu hizmet vermektedir. Aktivite seçeneklerine de sahip tesiste, bilardo, masa tenisi, satranç, tavla ve okey seçeneklerinin yanı sıra adrenalin sever konuklar için kano, paraşüt ve tekne turu hizmetleri sunulmaktadır. Huzur dolu bir doğa tatilini, eğlenceli olanaklarla renklendiren Full Moon Camp Bungalow’a http://www.fullmooncamping.com/ ‘dan ulaşabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi