Türk denizcilik sektörüne geniş yelpazede hizmet veren Eskomarine, denizcilik sektörünün en önemli buluşması olan 16. Expomaritt Exposhipping Uluslararası Denizcilik Fuar ve Konferansı’ndaki yerini aldı. Türkiye temsilcilerini yaptıkları firmalar ile birlikte 25 kişilik dev bir ekiple 16. Expomaritt Exposhipping İstanbul’a çıkarma yapan firmanın standı en yoğun ilgi gören stantlardan biri oldu.

 

İki buçuk yıldan sonra Türkiye’de gerçekleştirilen 16. Expomaritt Exposhipping’in yüz yüze yapılıyor olmasından büyük memnuniyet duyduklarını  belirten Eskomarine Kurucu Ortağı Erhan Esinduy, “Pandemiye rağmen fuar beklentimizin üstende gayet iyi geçiyor. Sektörümüzle böyle buluşmalara hasret kalmıştık. Olumsuz hava şartlarına rağmen ziyaretçilerimiz bizi yalnız bırakmayarak çok yoğun destek verdiler. Fuarlar bizim kendimizi ifade edebileceğimiz en önemli etkinlikler. Bu nedenle her zaman yerimizi alıyoruz” dedi.

 

 

2 özel ürün tanıtılıyor  

 

16. Expomaritt Exposhipping’de bu sene ilk defa temsilciliğini yaptıkları iki ürünü tanıtma fırsatı bulduklarını dile getiren Esinduy, “Çok özel bir ürün olan Elios 2 Özel Drone’umuzu tanıtıyoruz. Yüksek yerlere, kapalı ve dar mahallelere, tehlikeli alanlara insan girmeden özel pilotun kontrolünde hem video hem de fotoğraf alabileceğiniz çok kullanışlı bir ürün. Ayrıca kimyasal kullanmadan çok daha az su harcayarak 1-2 kişiyle kısa zaman harcayarak ambar temizliği yapabilen CLIIN Ambar Temizleme Robotu’muzu tanıtıyoruz” diye konuştu.

 

‘Ziyaretçilerimiz her ürünlü ilgili hızlı ve doğru bilgiyi alabiliyorlar’

 

Fuarın en canlı ve enerjik stantlarının başında gelen Eskomarine’nin temsilciliğini yaptığı tüm ürünlerle ilgili bilgi verdiğini ifade eden Esinduy, “Çalıştığımız firmalar, temsil ettiğimiz tersaneler buradalar. Temsil ettiğimiz şirket temsilcileriyle beraber toplam 25 kişilik bir ekiple fuara katıldık. Ziyaretçilerimiz her ürünle ilgili uzmanından doğru ve hızlı bilgi alabiliyorlar” şeklinde ekledi.

 

DTO, denizcilik sektörünü iftarda bir araya getirdi DTO, denizcilik sektörünü iftarda bir araya getirdi

7DENİZ - ÖZEL 

Editör: Haber Merkezi