Mont denildiğinde aklınıza sadece kışın kullanılan ürünler gelebilir. Fakat bahar aylarının gelmesi ile birlikte mevsimlik montlar çok fazla çeşit ile kullanıcıların beğenisine sunulmuştur. İnce kumaştan oldukça hafif olan bu montlara mutlaka göz gezdirmek gerekmektedir.

 

 Bomber Ceketleri Kaçırmayın

 

 Bahar sezonunun açılması ile birlikte arasında en dikkat çeken model bomber ceketlerdir. Özellikle hem spor hem de klasik kıyafetler ile kombin yapılabilmesi tercih edilmesinde en önemli faktör olmuştur. Üzerinize tam oturan farklı kumaş seçenekleri ile can alıcı parçalardan birisidir. Bu ceketler bu yıla damgasını vuracak. Hazır bahar indirim sezonu açılmışken dolabınıza bir tane bomber ceket eklemeyi unutmayın.

 

 Yeni Sezon Deri Montlar Rengarenk

 

 Deri mont erkek giyimde olmazsa olmaz parçalardan birisidir. Genelde bahar yaklaşırken indirime girmesi ile de hemen hemen herkesin dolabında yer bulmaktadır. Bu yıl renk seçenekleri dikkat çekmektedir. Özellikle klasik duruşu ile pastel renkli tonlar birleşince oldukça şık bir görüntü ortaya çıkmaktadır. Yeşil ve bordo deri ceketler ile sizde tarzınızın farkını ortaya koymalısınız.

 

 Klasik ve Spor Her Tarzda Mont

 

 Sezon başlarında firmalar büyük indirim kampanyaları yapmaya başlarlar. Alışveriş zamanlarını bu döneme denk getirmek hele ki büyük parça alışverişlerini bu zamanda yapmak gerekir. Onlardan biri de montlardır. Erkek mont çeşitlerini sadece önünüzdeki mevsim için değil bir sonraki yaz için ya da kış içinde stok yapmanız önemlidir. Kampanya dönemlerinde mont ihtiyaçlarınızı çok daha uygun fiyatlara karşılayabilirsiniz. Sezonunda pahalı olan bir mont kampanya döneminde 50 ye kadar indirime girebilmektedir.

 

 Her tarza hitap eden mont modelleri vardır. Klasik sevenler için kaşeler ve trençkotlar önerilebilir. Takım elbise ile de rahatlıkla bu modelleri kullanmak mümkündür. Spor modellerde seçenek biraz daha fazla olmakla beraber tarzınıza göre tercih yapabilirsiniz. Satın almak için tıklayın:

Editör: Haber Merkezi