Türk denizcilik sektöründe dikkat çeken projelere imza atan firmalarından Entech Semar, distribütörlüğünü yaptığı İtalya merkezli yakıt ekipmanları, pompa elemanları, enjektör memeleri vb üreticisi OMC2 firmasının lansmanı için hazırlanıyor. 3 Ekim’de yapılması planlanan lansmana dünyanın çeşitli ülkelerinden ve denizcilik sektöründen çok sayıda firmanın katılması bekleniyor.

 

Gemi sahipleri ile yöneticileri, teknik kadro ve satın alma depertmanı sorumlularından oluşan minimum 100-150 arasında firma temsilcilerinin davet edileceği lansman, Tuzla’da bulunan Holidayy İnn Otel’indeki Yıldız Toplantı Salonu’nda saat 13:00’te başlayıp ardından planlanan bir kokteyl ile son bulacak. Entech Semar, organizasyonda hem Türkiye temsilciğini yaptığı OMC2’nin ürün tanıtımını yapacak hem de dünyanın her yerinde bulunan müşterileriyle bir araya gelecek.

 

Lansmana katılacak davetliler birebir bilgi alarak firmayı ve ürünlerini daha yakından tanımanın yanı sıra birbirleri ile de tanışma ve sohbet etme imkanı bulacaklar.

 

Dünyanın çeşitli ülkelerinden firma temsilcileri katılacak

 

3 Ekim’de Tuzla Holiday İnn Otel’de yapılacak lansmanın davetiyeleri Facebook, İnstagram, Linkedin gibi sosyal medya mecralarından yayınlanmaya başladı.

 

DTO’nun mart ayı meclis toplantısı TÜDEV’de yapıldı DTO’nun mart ayı meclis toplantısı TÜDEV’de yapıldı

Türk denizcilik sektöründen de çok sayıda firma temsilcisinin katılması beklenen organizasyona Dubai, Lübnan, Kuzey Afrika, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Umman gibi dünyanın çeşitli ülkelerinden de çok sayıda firma temsilcisi katılacak.

 

 

‘Müşterilerimizle tanıştırma fırsatımız olacak’

 

OMC2 markasının ve ürünlerinin tanıtımının yapılacağı bu lansmana OMC2 Firmasının sahibi, firmanın satış yöneticisi ve teknik müdürünün katılarak ürünün fiyat avantajı, kullanımdaki kalitesi ve birçok konuda detaylı bilgi vereceğini belirten Entech Semar Genel Müdür Yardımcısı Onur Çoban, “Müşterilerimizle birebir tanıştırma fırsatımız olacak” dedi. Tanıtımı yapılacak ürünün uzun zamandır Türkiye’de satışının yapıldığını aktaran Çoban, “OMC2 Avrupada hem ürün kalitesi hemde fiyat bazında OEM ‘e ciddi bir alternatif olarak kendisini konumlandıran ve teknolojiye ciddi yatırımlar yapan bir firma. Yatırımlar ile genişleyen tesisleri ve imkanları sayesinde OEM üreticilerine de  dışarıdan üretim konusunda destek sağlamakta ve hem Avrupa hem de Uzakdoğu menşei makinalara ürünleri ile cevap verebilmektedir.

 

Türkiye pazarına olan ilgileri bizim aracılığımızla kısa vadede ciddi bir artış gösterdi. Bu gelişmeler ışığında bu lansmanımız ile OMC2’yi müşterilerimizle bir araya getirmek hem de ürünü teknik detayları ile daha iyi anlatmak istiyoruz” diye konuştu

 

7DENİZ - ÖZEL 

Editör: Haber Merkezi