Yaşar Grubu’nun uluslararası markası DYO Boya, kurulduğu günden bu yana ilklere öncülük etmeye devam ediyor. ‘DYO Transocean’ markası ile denizcilik sektöründe dikkat çeken DYO, uluslararası deniz boyaları alanında öne çıkıyor. DYO Transocean deniz boyalarında standartların göstergesi kabul edilen sertifikalara da sahip.

 

Yüzde yüz yerli ve milli sermayeli bir marka olarak faaliyet gösterdiği her alanda gücünü köklerinden alan DYO uluslaraarası sertifikalı ürünlerini Türkiye'de üretmenin gururunu sektörle paylaşıyor. 

Türk çelik sektöründe Hindistan alarmı Türk çelik sektöründe Hindistan alarmı

 

Boya sektörüne ilk adımını deniz boyalarıyla atan DYO, “DYO Transocean” markasında, uluslararası deneyimi, uzman ekip desteğini ve en yeni teknolojilerini birlikte sunuyor.

 

Üstün teknoloji kullanan, boya sektöründe ilk AR-GE merkezini kuran DYO’nun sektöre sunduğu 'DYO Transocean ürün kullanım vaatleri açısıdan da sektör için oldukça önemli ürün korozyona karşı dirençli olması, üstün parlak görünümü, uzun süre dayanıklılığını koruması, düşük VOC değere sahip olması iyi ıslatma ve yapışma özelikleri taşımasıyla üst seviyede kalite sunuyor.

 

“DYO Transocean” markası ile tercih portföyünü genişleten DYO, piyasaya sunduğu shop primer, astar, antikorozif ürünler, son katboyaları ve antifouling ürünlerle tüketiciye zengin alternatif oluşturuyor. 

 

Türkiye'nin boya devi denizlerde de iddialı

 

Uluslararası deneyimlerin rehberliğinde ülkemizde üretilen DYO Transocean, gemi işletmecilerinden tersanelere kadar sektördeki tüm paydaşların ihtiyaçlarına cevap veriyor.

 

“DYO Transocean” deniz boyaları tedarik zinciri, hizmet kalitesi ve geniş renk yelpazesi ile gemi sahiplerine hizmette sınır tanımıyor.

 

Sektörün yenilikçi ve öncü markası DYO Boya, içinden geçtiğimiz bu zorlu dönemde de her sektörde piyasaya kaliteli ve güvenli ürün sunan yerli ve milli marka olmanın haklı gururunu taşıyor.

 

7DENİZ 

Editör: Haber Merkezi