ABD merkezli OceanGate Expeditions CEO'su Stockton Rush, bilet fiyatlarına ilişkin olarak, yolculuğun uzay yolculuğundan daha nadir olduğunu ve bu deneyim için değerli olduğunu söyledi. Rush, “Yaptığımız şey, Titanik’in tarihsel kayıtlarına eklenecek bir şey, gerçek keşifler yapacağız'' dedi.

 

Bin 500'den fazla insan hayatını kaybetti

 

Okyanus felaketinin bulunduğu bölgede her hafta görev yapmak için keşfedilmeyi bekleyen çok sayıda “bilinmeyenler” var. Kaza, Titanik’in Newfoundland’ın güneydoğu sahilinden yaklaşık 600 kilometre uzakta bir buzdağına çarpmasından sonra, Nisan 1912’de 1.500’den fazla insanın hayatını kaybetmesine neden oldu.

 

 

Baltimore, Dali'nin sahibi ve yöneticisini mahkemeye verdi Baltimore, Dali'nin sahibi ve yöneticisini mahkemeye verdi

Her dalış 8 saat sürecek

 

Beş kişilik denizaltıdaki her dalış sekiz saat sürecek. Soğuk Atlantik'in derinliklerini keşfetmediğinde görev uzmanları, partner Sanal Wonders ile sanal gerçeklik projelerinin birleştirilmesine yardımcı olacaklar. Proje, gövdeyi yeniden inşa etmeyi ve en sonunda enkaz bölgesini geniş bir izleyici kitlesine ulaştırmayı hedefliyor.

 

Rush, bu yılki seferden elde edilen bulguların OceanGate'in dönüş ziyaretlerinde kovalanması için daha fazla ipucu bulabileceğini düşünüyor.

 

 

2019 yılı Titanic turizmi yılı

 

Cameron’un 1997’deki gişe rekorunu kıran “Titanic” dünyayı yeniden mahkum geminin hikayesiyle yeniden tanıttıktan sonra Daley uluslararası ilgi patlamasını gördü ve 2019’dan bu yana Titanic turizmi için en büyük yıl olabileceğini söyledi.

 

OceanGate'in denizaltısı, seferlerinin geçen Haziran'da yola çıkması planlanıyordu, ancak Titan bir fırtınada hasar gördü ve Bahamalar'a test dalışları için park edilmişti.

 

7DENİZ 

 

Editör: Haber Merkezi