Denizcilik sektörünün en üst çatı kuruluşu İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO), Ege ve Akdeniz bölgesinde yaşanan yangın felaketinde yaraların sarılması için harekete geçti. DTO, TOBB tarafından başlatılan "Orman yangınları kampanyası"na 1 Milyon TL'lik destek sağladı. Kurum ayrıca ayni yardımlarla destek sağlamaya devam ediyor.

 

İMEAK DTO, internet portalından yapılan açıklamada ülkenin maruz kaldığı orman yangınları felaketinden büyük üzüntü duyulduğu belirtilerek şöyle devam etti: "Özelikle yangının en çok etkili olduğu Antalya, Bodrum ve Marmaris’te şubelerimiz bilfiil sahada mücadele ettiler. Tekne sahibi üyelerimiz tekneleriyle, gece gündüz ayırım yapmadan mahsur kalan vatandaşlarımızı tahliye ettiler.

Beks Denizcilik'ten yaptırımlara karşı bayrak değiştirme hamlesi Beks Denizcilik'ten yaptırımlara karşı bayrak değiştirme hamlesi

 

Orman yangınlarından zarar gören vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının giderilmesi için TOBB tarafından başlatılan yardım kampanyasına İMEAK Deniz Ticaret Odası olarak 1 milyon TL katkı sağladık.

 

Ayrıca yangın bölgelerinde ihtiyaç duyulan malzeme yardımında bulunduk.

 

Yaraların sarılması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz."

 

7DENİZ 

Editör: Haber Merkezi