İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Başkanı Tamer Kıran, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Cumhuriyetin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği gün olan ve 100 yıla yakın bir zamandır kutlanan 23 Nisan Çocuk Bayramı’nın dünyada tek olduğuna işaret eden Kıran, “Geleceğimiz olan çocuklarımız ortak değerlerimiz için umut ve güven kaynağıdırlar” dedi.

 

Midilli’ye kapıda vize uygulaması ile ilk geçen kafileyi Yunan başbakanı karşıladı Midilli’ye kapıda vize uygulaması ile ilk geçen kafileyi Yunan başbakanı karşıladı

Kıran’ın mesajı şöyle devam ediyor: “Tıpkı bizler gibi evlatlarımızın ve kendilerinden sonra gelecek olan nesillerin de mutlu ve umutlu olabilmesi için büyük sorumluluklar üstlenmeleri gerektiğini düşünüyor ve bunu başarabileceklerine inanıyorum. Biliyorum ki yarınlarımız emin ellerdedir…

 

Zamanın imkânsızlıkları ve yokluğa rağmen milletimizin sağlam ve yıkılmaz iradesinin ve azminin göstergesi olan meclisimizin açıldığı 23 Nisan 1920 tarihi, bizim için pek çok açıdan önemli bir dönüm noktasıdır.

 

 

Hem Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı hem de bugünün küçükleri yarının büyükleri çocuklarımız için bir şenlik olan bu özel ve anlamlı günü bizlere hediye eden başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e, tüm şehit ve gazilerimize şükran ve minnet duygularımızı bir kez daha yineliyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.

 

7DENİZ

Editör: Haber Merkezi