Yeni Kocaeli Stadı’nda Kocaelispor’un 2-0 kazandığı Cizrespor maçında İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanı Vedat Doğusel, Meclis Başkanı Kürşat Bal ile Başkan Yardımcısı Can Özgüleç de vardı. İlimizde DTO’nun şube statüsüne kavuşmasına öncülük eden ve yaklaşık iki yıldır her platformda “Denizci ülke, denizci millet ve denizci Kocaeli” sloganıyla deniz ve denizcilik bilincinin daha da artmasını sağlayan Doğusel, Hodri Meydan’a da pankart açtırdı.

Maersk: "Konuşlandırmada değişiklik yapmadık" Maersk: "Konuşlandırmada değişiklik yapmadık"

 

DENİZCİLİK BİLİNCİ ARTIYOR

Kocaeli’nin Karadeniz ve İzmit Körfezi’ne kıyısı bulunduğunu hatırlatan Doğusel, “Halkımızın denizlerle çevrili bir coğrafyada yaşadığımızın farkına varması gerekiyor. Deniz ticaretinden tutun da, turizme, çevresel etkilerine kadar her konuda bilinçli ve duyarlı olmalıyız. Bu doğrultuda okullarda, sivil toplum kuruluşlarında, derneklerde, kısaca her yerde bu konuyu gündeme getirip, tartışılmasını sağlıyoruz” dedi.

DTO, KOCAELİSPOR’UN YANINDA

Meclis Başkanı Kürşat Bal, Başkan Yardımcısı Can Özgüleç ile birlikte Kocaelispor-Cizrespor maçını maraton tribünde taraftarlarla birlikte izleyen Doğusel, aynı zamanda Hodri Meydan tribün lideri Enver Güler’le “Denizci ülke, denizci millet, denizci Kocaeli” pankartıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. Doğusel, Kocaelispor’da başarılar dilerdi. Şampiyonluk yolunda bütün denizcilerin Yeşil-Siyahlı ekibin yanında olduğunu kaydetti.

Editör: Haber Merkezi