Hava, deniz ve karayolu taşımacılık hizmetlerinde lider DHL Global Forwarding, taşıma ücretlerinden, tekliflere, taşıma modlarından, karbon salınımına ve taşımayla ilgili ihtiyaç duyulan tüm bilgilere tek bir platform üzerinden erişim olanağı sunan myDHLi platformunu kullanıma açtığını duyurdu. Deutsche Post DHL Group'un 2025 stratejisi olan “Dijital Dünyada Mükemmelliği Sunma” hedefinin de bir parçasını oluşturan myDHLi platformu detaylı analiz ve raporları da kullanıcılara şeffaf bir şekilde sunuyor.

 

Ticaret Bakanlığı'ndan yurt dışı lojistik dağıtım ağına onay Ticaret Bakanlığı'ndan yurt dışı lojistik dağıtım ağına onay

DHL Global Forwarding, Freight  CEO'su Tim Scharwath  konuyla ilgili olarak; “Müşteriler, gittikçe hızlanan dijitalleşme ve süper hızlı bağlantılar karşısında karmaşıklığın azalmasını istiyor. myDHLi da tam olarak bunu yapıyor. Müşterilerimizin ihtiyacına göre özelleştirdiğimiz ve tek bir platformdan ihtiyaç duyulan her şeyi sunabildiğimiz ürünümüz, myDHLi'i geliştirdik. Yükleme takibi ile online fiyatlandırma ve rezervasyon, doküman erişimi ve veri analizi gibi özelliklerle 360 derece gözlemleme imkanını sunmanın yanı sıra müşterilerimizin sevkiyatlarını istedikleri her zaman ve her yerde yönetebilmeleri için gerekli temeli atıyoruz. Dijitalleşme, aynı anda hem yükleyicilerin hem de forwarderların günlük işlerini kolaylaştırma ve geliştirme potansiyeline sahip. COVID-19 ile içinde bulunduğumuz tahmin edilemeyen ve güçlüklerle dolu zamanlarda bunun önemini daha da iyi anlıyoruz. Dolayısıyla myDHLi ile sektörün dijitalleşmesi için önemli bir adım atıyoruz. Dijital dönüşüm bizim için çok önemli ve 2025'teki stratejimizin en önemli noktalarından birisi” dedi.

 

 

myDHLi platformu, myDHLi Quote + Book ve myDHLi Analytics gibi online hizmetleri yeni özelliklerle birleştiriyor ve ortaya çıkan çözümü inovatif bir platform haline getiriyor. Yüksek verimli arama özelliği gibi hizmetler de kullanıcı deneyimini iyileştiriyor. Ayrıca tamamen DHL Global Forwarding tarafından geliştirilen yeni takip hizmeti, baştan sona bilgileri kullanarak hava, deniz ve karayolu taşımacılığının gerçek zamanlı olarak izlenebilmesini sağlıyor. Bu hizmet, tüm aşamalarda kullanıcılara tam anlamıyla eksiksiz bir kontrol imkanı sunuyor. Portalda yer alan bir özellik olan myDHLi Documents ise indirilebilen yükleme belgelerine hızlı ve kolay erişim sağlıyor. Ayrıca fiyatlandırma, ticari fatura, yük listesi, konşimento, fatura, teslim belgesi gibi tüm belgeleri tek bir alanda topluyor. Takip et ve paylaş gibi popüler sosyal medya özellikleri de müşterilerin iş ortaklarıyla, müşterileriyle ve tedarikçileriyle bilgi paylaşmasına olanak sunarak tedarik zincirindeki iletişimi daha da kolaylaştırıyor. Buna ek olarak API'ler sayesinde veriler analiz edildikten sonra doğrudan kullanıcıların kendi sistemlerine gönderiliyor ve entegre ediliyor.

 

 

Tüm DHL Global Forwarding müşterilerinin ücretsiz olarak erişebilecekleri myDHLi, modüler bir geliştirme yapısına sahip. Kullanıcılar istedikleri hizmetleri seçerek portalı kişiselleştirebiliyor. Tek oturum açma işlemi sayesinde hizmetlere ilk aşamadan itibaren erişilebiliyor ve ek kayıt olma veya oturum açma süreci gerekmiyor.

 

7DENİZ 

Editör: Haber Merkezi