Denizcilik sektörünün önde gelen şirketlerinin ve kurumlarının yöneticileri ve temsilcilerinin katılacağı Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi 25. Geleneksel Kış Kariyer Günleri 23-27 Kasım 2020 tarihleri arasında çevrim içi olarak gerçekleştirilecek.

 

Toplam 16 farklı gemi işletmesi ve denizcilik kurumundan çok sayıda yönetici ve temsilcinin çevrim içi olarak katılımıyla gerçekleştirilecek olan 25. Geleneksel kış kariyer günleri denizci öğrenciler ile sektör temsilcileri arasında çok değerli deneyim, bilgi ve fikir alışverişlerine ortam sağlamaktadır. Bu yıl düzenlenen Kış Kariyer Günleri oturumları yaşanmakta olan pandemi nedeniyle çevrim içi olarak planlanmış bulunmakta.

Med Marine Tuncer Şen Fen Lisesi'nde yeni sınıflar açıldı Med Marine Tuncer Şen Fen Lisesi'nde yeni sınıflar açıldı

 

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesinin 25. Geleneeksel Kış Kariyer Günlerine bu yıl sırasıyla BOREALİS ve BODEN Denizcilik, Lucent, Arkas Denizcilik, DÜZGİT Denizcilik, İDÇ Denizcilik, Armona Denizcilik, Zenith, Kaşif Denizcilik A.Ş, Genel Denizcilik, Unic Tanker Firması, Omikron Crew Management, Miklagard S Ship Management Firması, DFDS Denizcilik ve Taşımacık A.Ş., Beşiktaş Denizcilik, İnce Denizcilik ve Ditaş şirketlerinin katılımlarıyla gerçekleştirilecek.

 

Editör: Haber Merkezi