Royal Caribbean bir basın açıklamasında, Odyssey of the Seas isimli yeni kruvaziyer gemisinin, 2021 yazında İsrail'in Hayfa kentinden yola çıkacağını duyurdu.

 

Royal Caribbean, İsraillilere Yunan Adaları ve Kıbrıs'ı ziyaret eden 3 ila 7 gecelik bir seferler düzenleyecek. İlk satışlar 9 Mart'ta satışa çıkacak.

 

Firma, Hayfa'dan gidiş-dönüş seferlerinin Rodos, Santorini, Mikonos ve Atina, Yunanistan ve Limasol, Kıbrıs gibi Akdeniz'deki varış noktalarına ziyaretleri içereceğini belirtti.

 

Bayram, 150 milyon liralık ciro ile turizm sektörüne ilaç oldu Bayram, 150 milyon liralık ciro ile turizm sektörüne ilaç oldu

 

Bayley: Uzun zamandır beklediğimiz bir fırsattı

 

Odyssey of the Seas gemisinin İsrail'den yolculuğa başlamasının heyacan verici olduğunu belirten Royal Caribbean Başkanı ve CEO'su Michael Bayley, "İsrailli gezginler gönül rahatlığıyla çok özledikleri seyahat deneyimlerinin tadını çıkarmak isteyecekler ve bizim en iyi yaptığımız da bu" dedi. Bayley, "İsrail'den yelken açmak, uzunca bir süredir gözlerimizi diktiğimiz bir fırsat. İsrail hükümetini, sakinlerine unutulmaz seyir deneyimleri sunma konusunda bize gösterdikleri işbirliği ve güvenleri için çok teşekkür ediyor ve bu sözü, denizdeki ilk 'Yeşil Ada' olan en yeni gemimizde yerine getirmeyi dört gözle bekliyoruz” diye ekledi.

 

 

Netanyahu: İsrail'i turizmde dünya şampiyonu yapacağız

 

Bu durumun ülke çapında etkili bir aşılama programı sayesinde mümkün olduğunu belirten İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu, "Bu, İsrail Devleti için önemli ekonomik ve turistik bir an" dedi. Netanyahu, "İsrail küresel bir başarı modelidir. Covid-19 virüsünden huzur içinde çıkabilmemiz için programımıza 'yeşil pasaport' ile devam edeceğiz. İsrail'i aşılarda dünya şampiyonu yaptığımız gibi, onu Corona sonrası dönemde ekonomi ve turizmde dünya şampiyonu yapacağız" diye konuştu.

 

 

7DENİZ - ÖZEL 

Editör: Haber Merkezi