Holiday Inn Istanbul-Tuzla Bay Hotel, 85’i deniz manzaralı olmak üzere toplam 140 odası ve 3 restoranı,  farklı kapasitelerde 9 salonuyla konforlu konaklama hizmeti sunan bir işletme.  Tamamı terasa açılan deniz manzaralı salonların en büyüğü 300, en küçüğü ise 40 kişi kapasiteli. Bunun yanı sıra 450 kişi kapasiteli açık terası ve 90 kişi kapasiteli kış bahçesi yer alıyor. Otelde ayrıca spa, 5 masaj salonu, sauna, buhar banyosu, Türk hamamı ve fitness bulunuyor. Misafir memnuniyetini üst düzeyde tutan otel, rahat, şık ve zevkle dekore edilmiş  odalarda  Holiday Inn  kalitesi ile konforunuzu yüksek tutmayı garanti ediyor.

 

Konaklama konforu yaşatıyor

Denizcilik sektörünün de ağırlıklı olarak tercih ettiği konaklama ve etkinlik merkezlerinden biri olan Holiday Inn Istanbul-Tuzla Bay Hotel, deneyimli personeli ve kaliteli hizmet anlayışıyla Ramazan’a dolu dolu bir programla girmeye hazırlanıyor. Tuzla’da denize sıfır konumuyla misafirlerin tercih ettiği otel, konforlu ve şık odalarının yanı sıra uygun fiyatlı konaklama hizmetiyle de cezbediyor.    

Tuzla Tersaneler Bölgesi’nde 2017 yılında kurulan Holiday Inn Istanbul-Tuzla Bay Hotel’in ağırlıklı misafir portföyünü denizcilik sektörü, tersane ve denizcilik acenteleri oluşturuyor. Otel, haftanın bir günü toplantı, kokteyl, eğlence veya gala yemeği gibi organizasyonlarla denizcilik sektörünü ağırlıyor. Kuşkusuz denizcilik sektörü açısından Holiday Inn Istanbul-Tuzla Bay Hotel’i önemli kılan en büyük etken yatırımcısının tanınan bir denizci olması. Tersane olarak faaliyete geçmesi amacıyla satın alınan otel, daha sonra konaklama merkezine dönüştürülerek, konumu ve sunduğu hizmetlerle denizcilik sektörünün bir numaralı uğrak yeri haline geliyor.

Sektörün ihtiyaç duyduğu mekan arayışına alternatif çözüm!

Çanakkale Boğazı'nda arızalanan gemi limana çekildi Çanakkale Boğazı'nda arızalanan gemi limana çekildi

Denizcilik sektörünü otellerinde ağırlamaktan mutluluk duyduklarını dile getiren Holiday Inn Istanbul-Tuzla Bay Hotel’in Genel Müdürü Mustafa Yıldız, “Biz, sektörümüzle ayrı iş kollarında ancak aynı kulvardayız. Konaklama ve organizasyonlarla sektörün ihtiyaç duyduğu mekan arayışına alternatif bir çözüm sunuyoruz” dedi.  

Her Cuma ‘Türk gecesi’  

Holiday Inn Istanbul-Tuzla Bay Hotel, misafirlerine özel her cuma “Türk  gecesi” fasılları düzenliyor. Yoğun talepler olduğunda bazı haftalarda ise eğlence cumartesi gecesi de devam ediyor. İlk başladığında 20-30 kişinin katıldığı ‘Türk  gecesi’ne şimdilerde ise 70’in üzerinde bir katılım söz konusu.

Kültürel öğeleriyle dolu dolu bir Ramazan…

İslam aleminin oruç ayı Ramazan’ın başlamasıyla birlikte fasıl eğlencesine ara veriliyor ve yerini Ramazan eğlencesine bırakıyor. Bir ay boyunca devam eden Ramazan eğlencesinde konuklara, Türk sanat müziği ve tasavvuf müziği ağırlıklı dinletilerle hoş anlar yaşatılıyor.  Ayrıca yemek ve müziğin yanı sıra Türk mutfak kültürünü yansıtan Pamuk şekeri, Osmanlı macunu ve güğümlerde Ramazan Şerbeti de sunuluyor. Yine masa örtülerinden servis ekibinin kıyafetlerine kadar her şey Ramazan ayına uygun olarak Osmanlı konseptinde... Çalışanlar fes takıp yelek giyerek Osmanlı ruhunu konuklarına hissettiriyor. Ayrıca dünya mutfağından eşsiz tatlar da menüde yerini alıyor. Yurtdışından gelen misafirlerini unutmayan  Holiday Inn Istanbul-Tuzla Bay Hotel, Nisan’ın 21’inden ay sonuna kadar her gün açık büfede paskalya çöreği ve paskalya yumurtası da bulunduruyor.

Zengin bir menü çeşitliliğine sahip

Holiday Inn Istanbul-Tuzla Bay Hotel,  beğendili kebap ve kuzu tandır gibi geleneksel yemeklerin yanı sıra dünya mutfağının eşsiz tatlarıyla herkese hitap edebilecek zengin bir menü çeşitliliğine  sahip. Menüde çeşitliliğe önem verdiklerinin altını çizen Mustafa Yıldız, yabancı konukların özellikle en çok tercih ettikleri yemekler arasında Turkish kebap olarak ifade ettikleri Adana Kebabın yer aldığını belirtiyor.  

 

‘Her kesime hitap ediyoruz”

Holiday Inn Istanbul-Tuzla Bay Hotel’în her kesime hitap ettiğini belirten Yıldız, “Geniş hizmet yelpazemizle tüm konuklarımızı mutlu etmeyi hedefliyoruz. Herkese gereken değeri kendi inancına göre vermek zorunda hissediyoruz. Farklı inançlara sahip insanlar için de onların ihtiyaçlarına uygun hizmeti vermeye çalışıyoruz. İnsanlara özel olduklarını hissettirerek bir nevi kalplerine dokunmuş oluyoruz. Amacımız, konuklarımızın otelimizde konakladıkları süre boyunca mutlu olmalarını sağlamak ve buradan memnun bir şekilde uğurlamak” diyor.

Geçtiğimiz yıl Ramazan ayında da aynı konsepti yaptıklarını ve iftar organizasyonlarında yaklaşık 3 bin 800 kişiyi ağırladıklarını ifade eden Yıldız, çok sevilen ve beğenilen bu konseptle, bu yıl en az 5 bin kişiyi ağırlamayı hedeflediklerini vurguluyor.

 

7DENİZ ÖZEL HABER

Editör: Haber Merkezi