Kuzey Sigorta ve Reasürans Brokerliği, kuruluşunun 15’inci yılı nedeniyle kutlama partisi düzenledi.

 

DoubleTree by Hilton Moda'da düzenlenen partiye, Türk Armatörler Birliği Başkanı Cihan Ergenç, WISTA Türkiye Başkanı Nazlı Selek, Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneği (KOSDER) Başkan Yardımcısı Hakan Çendik, Türk Loydu Başkanı Cem Melikoğlu, Gemi Brokerleri Derneği (GBD) Başkanı Semih Dinçel, İTÜ Denizcilik Fakültesi Mezunlar Derneği (DEFAMED) Ufuk Teker, armatörler, YoungShip Türkiye Derneği Başkanı Dr. Av. Sinem Oğiş, sigortacılar, kaptanlar ve çok sayıda kişi katıldı.

 

 

Kuzey Sigorta ve Reasürans Brokerliği’nin Covid-19 pandemisinden sonra düzenlediği ilk etkinliğe katılanlar hasret giderdi.

 

Gecenin ilerleyen saatlerinde söz alan Kuzey Sigorta ve Reasürans Brokerliği Kurucusu Emin Yaşacan, şirketin 15’inci yıl kutlamasında herkesi bir arada görmekten ötürü mutluluk duyduğunu belirtti. Covid-19’dan sonraki ilk partide hem 15’inci yıl kutlaması hem de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı bir arada kutladıklarını dile getiren Yaşacan, “Sektörün ortak paydaşlarından herkesi buluşturmaya gayret ettik. Rusya savaşı herkesin canını sıktı. Ama biz denizciler olarak sektöre her şekilde desteğimizi sunmaya devam ediyoruz. Yurtta barış dünyada barış diyoruz ve yolumuza devam ediyoruz” diye konuştu.

 

 

Gece, müzik ve dans gösterisi ile devam etti. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maersk: "Konuşlandırmada değişiklik yapmadık" Maersk: "Konuşlandırmada değişiklik yapmadık"

 

 

 

 

 

7DENİZ 

Editör: Haber Merkezi