Lise Mezuniyetinden Kaptanlığa, Baş Makinistliğe Uzanan Yol EKOL DENİZCİLİK EĞİTİM KURSU. İstanbul Maltepe merkezli Ekol Denizcilik, 1997 yılından bu yana tecrübesi ile sektörün eğitim alanındaki ilk şirketi olarak Türk Denizcilik Sektörü için yetişmiş personel eğitmeye devam ediyor.

 

Eğitimde tek adres  

 

Yeni binasında, yeni vizyonu, kadrosu ve 650 öğrenci kapasiteli EKOL Denizcilik, yüzme havuzu, kapalı spor salonu, yenilenmiş simülasyon merkezi ve 250 kişilik konferans salonu ile eğitimde tek adres olma yolunda ilerliyor.

 

Lise mezuniyeti denizcilik serüveniniz için yeterli

 

Lise mezuniyeti olan herkes, Ekol’den eğitim alabilir. Üniversiteyi kazanamamış ya da üniversite eğitimi almayı tercih etmemiş ve denizci olmak isteyen gençler için imkanlar sunan Ekol Denizcilik’in Makine Zabitliği ya da Güverte Vardiya Zabitliği bölümlerinden bir tanesini seçerek, iki yıllık eğitim sonrasında gemilerde görev almak için gerekli yeterliliğe sahip olmak mümkün.

 

 

Kariyer günlerine davetlisiniz

 

1997 yılından bu yana uzman eğitim kadrosu ile eğitim veren Ekol Denizcilik, bu günlerde ‘’Kariyer Günleri’’ne başladı. Gün ve saat sınırlaması olmadan gerek denize ilgi duyan öğrencileri gerekse velileri misafir etmeye her zaman hazır.

 

Uygun ekonomik şartlar ve ödeme kolaylığı 

 

Uygun ekonomik şartlar ve ödeme kolaylıkları ile değişik olanaklar sunan eğitim kursunda ayrıca 32 iş günü kurs alarak gemici ve yağcı, 40 iş günü kurs alarak elektro teknik zabiti yeterliliklerine sahip olunabiliyor. Bunun dışında tüm STCW (tüm gemi adamı belgeleri) kurslarının da verildiği eğitim merkezinde uluslararası standartlarda eğitim verilmektedir.

 

 

Hem yüksek maaş alın hem de dünyayı gezin 

 

Ekol Denizcilik binasında bulunan son teknoloji simülatörlerle öğrenciler henüz denize çıkmadan gemilerde karşılaşacakları senaryonalar için deneyim kazanıyorlar.

Kariyer Günleri kapsamında okul, lise mezuniyeti sonrası bir meslek sahibi olmak isteyenlere, dünyanın farklı coğrafyalarında değişik deneyimler yaşarken yüksek maaşla çalışmayı arzu eden gençlere ve ailelerine bilgi vermeye hazır.

 

Med Marine Tuncer Şen Fen Lisesi'nde yeni sınıflar açıldı Med Marine Tuncer Şen Fen Lisesi'nde yeni sınıflar açıldı

7DENİZ

Editör: Haber Merkezi