Deniz Ticaret Odası'nda yeni Genel Sekreter İsmet Salihoğlu, görevi Murat Tuncer'den devraldı.Şubat ayı meclis toplantısında Murat Tuncer: "Görevi mutlulukla İsmet Salihoğlu'na devrediyorum" ifadelerini kullandı.

Murat Tuncer yaptığı konuşmada: "Deniz Ticaret Odası’nda 22 yıldır görev yapıyorum. Genel Sekreterlik görevini yeni Genel Sekreter İsmet Salihoğlu’na devretmiş bulunuyorum. Bu dönem zarfında 5 seçim ve değişik yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile görev yaptığım sırada sevgi ve dostluk gördüm. Çok mutlu dönem geçirdim. Yuvam gibi gördüm. Deniz Kuvvetlerinden sonra burası benim ikinci yuvam oldu. Sayın Başkanlarıma çok teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimde filomuz 2,5 Milyon DWT idi. Filo genişledi. Sektör ve oda gelişti. Kurumsallaşma yolunda büyük yollar kat ettik. İnanıyorum ki bundan sonra da görevi devrettiğimiz 5 genel sekreter yardımcısı ve yeni genel sekreter arkadaş ile çıta yukarılara çıkacaktır. Derin bir aidiyet duygusuyla buraya bağlıyım. İçimi garip bir sevinç kaplıyor. Çok sevdiğim camiadan ayrıldığım için üzgünüm. Ama bir telefon kadar yakınım. Tüm başkanlarımıza ve personelime çok teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Murat Tuncer’e konuşmasının ardından İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran  hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.

Yeni Genel Sekreter İsmet Salihoğlu da yaptığı konuşmada: "Sayın Murat Tuncer Bey’e bundan sonraki hayatında sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum. Denizcilik camiasını vefalı bir camia bilirdik. Buna şahit olduğum için çok mutluyum. Bu camianın içinde olmaktan onur duyuyorum." diye konuştu.  (TURKDENİZ.COM)

Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği’nden ‘Aliağa’ açıklaması Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği’nden ‘Aliağa’ açıklaması

Editör: Haber Merkezi