Türkiye, Rusya ve Ukrayna'nın 'Karadeniz' müzakerelerinde çatlak Türkiye, Rusya ve Ukrayna'nın 'Karadeniz' müzakerelerinde çatlak

Bakırköy Ata Spor Kulübü yüzücüsü (Açık su, masterler, triatlon, paletli yüzme, su altı hokeyi dallarında) Deniz Kayadelen (32) Ağustos 2019’da Manş Denizi’ni yüzerek geçecek. 25 yıldır yüzme sporuyla uğraşan ve ulusal ve uluslararası bir çok derecesi bulunan Deniz Kayadelen, desteklerinden dolayı Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nu makamında ziyaret etti. Çocukluğundan beri hedefi ve hayali olan yaklaşık 34 kilometrelik zorlu parkuru aşan; dünyadaki sayılı sporculardan biri olmak istediğini belirten Kayadelen, “İngiltere’den başlayıp Fransa’da sonlandıracağımız parkur gerçekten çok zorlu. Akıntı, gelgit, Ağustos’ta bile 16-17 dereceyi geçmeyen su sıcaklığı, gemi ve tanker trafiği gibi handikaplarla mücadele edeceğiz. Ama Manş Denizi’ni yüzerek geçen dünyadaki sayılı sporcudan biri olmak istiyorum. Aralarında yüzücü Murat Deliveli’nin de olduğu 4 kişilik ekibim var. Onlara güveniyorum” dedi.

KERİMOĞLU’DAN CESARET MADALYASI

Deniz Kayadelen’e cesaret madalyası veren Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu da Bakırköylü sporcuyu kutlayarak şunları söyledi: “Dünyanın en zorlu açık deniz yüzme parkurlarından biri olan Manş Denizi’ni yüzerek geçmeye çalışacak Bakırköylü sporcumuz Deniz Kayadelen’i cesaretinden dolayı kutluyorum. Biz Bakırköy Belediyesi olarak amatör spor kulüplerine ve sporcularına destek vermeye devam edeceğiz.  Bakırköy Belediyesi  Atatürk Spor ve Yaşam Köyü ile Bakırköy Sanatçılar Parkı ve Spor Kompleksimiz kapıları  tüm amatör sporcularımıza açıktır. Bakırköy’de spor yapmayan kalmayacak.

Editör: Haber Merkezi