2016 yılında kurulan Deniz Kartalları grubu taraftarı olduğu Beşiktaş’a desteğini sürdürmeyi ihmal etmiyor. Beşiktaş’ın içinden geçtiği bu zor günlerde gerek maddi gerek manevi desteğini her ne koşulda olursa olsun sürdüren Deniz Kartalları Grubu üyeleri açılan hesap ile Vefa Loca alarak kulübe bağışta bulunuyor.

Deniz Kartalları Grubu’nun başlattığı bu kampanya çerçevesinde Deniz Kartalları Grubu üyesi Semih Dinçel, açılan banka hesabı ve ödeme ile ilgili her tür bilgilendirme yapmak üzere görev aldı.

 

Grup üyelerine duyarlılıklarından dolayı teşekkür

 

Kampanya ile ilgili Deniz Kartalları Grubu kurucu başkanları  Bülent Dandin, Yunus Can, Feramuz Aşkın,İlker Meşe ve Semih Dinçel  tarafından yapılan açıklamada Beşiktaş’ın bu zor günlerinde gerekenin yapılacağı belirtilerek şunlara yer verdiler:

PANAMA, AVRUPA BİRLİĞİNİN YÜKSEK RİSKLİ ÜLKELER LİSTESİNDEN ÇIKTI PANAMA, AVRUPA BİRLİĞİNİN YÜKSEK RİSKLİ ÜLKELER LİSTESİNDEN ÇIKTI

 

“Deniz Kartalları Grubu’nda olup da aklında Beşiktaş’ın bu zor günlerine sevineni yoktur. Beşiktaş’ımızın ekonomik olarak düze çıkma düşüncesi hepimize umut veriyor. Hepimizin hayallerinde başarılı bir takımızın sahada şampiyonlukları gerçekleştirmesi ve kulübümüzün geleceğinin iyi bir şekilde şekillendiğini görmek ve geleceğe umutla bakmak var. Bu düşünce elbette ki her daim umudumuzu yeşertiyor. 2016 yılında kurulan Deniz Kartalları grubunda birbirinden güzel insanlar var olduğunu biliyor ve büyük sevgimizin olduğu kulübümüze bir destekte bizden deyip umudumuza umut katan bütün grup üyelerimize çok teşekkür ediyoruz. Bu vesileyle kampanya ya ödeme yapan değerli üyelerimize, bende varım diyen bütün üyelerimizin adına teşekkür ediyoruz. Kampanya hakkında banka hesap bilgileri için kaptan Semih Dinçel’den bilgi alabilirsiniz.

  

Neydi vefa?

 

Unutmamaktı. Zor günde sırt dönmemekti. Dost ağlarken gülmemek, her acıya onunla göğüs germekti vefa. Laf değil...Vefa ne bir semt nede sadece apartman adı, Vefa dostunla hemhal olmaktı. Yaralıya merhem...Sussuza su... Ve Vefa ‘anlamak’... Bir diken için bir gülü atmamaktı.”

Editör: Haber Merkezi