Kurulduğu 1903 yılından itibaren Türk spor tarihine derin izler bırakan Beşiktaş JK’nin maddi gelirlerini arttırması için düzenlenen Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin Başkanlığında ‘BIRAKMAM SENİ’ kampanyasına DENİZ KARTALLARI adlı Whatshap Grubu büyük destek verdi. Denizcilik sektöründeki pek çok meslek sahibinin oluşturduğu Deniz Kartalları Whatshap Grup Yöneticileri Bülent Dandin ve Kaptan Semih Dinçel’in çağrısına uyarak 2 gün içinde 203 bin TL topladı. Dün Levent Horasanlı'nın miktar artımı, Ali Burçin Eke ve Suat Dinçelek’in katılım sözüne ilaveten bugün gelen bir haberle DTO Başkanı Tamer Kıran, en yüksek bağışçı Bülent Dandin'le aynı rakamı yapalım diyerek 40 bin TL için söz verdi.  Böylece mazisi şerefle dolu siyah beyazlı kulübe Deniz Kartalları’nın desteği 251.903 TL’yi geçmiş oldu.

 

IMO'dan '2030 emisyon hedefi' açıklaması IMO'dan '2030 emisyon hedefi' açıklaması

Türkiye’nin ilk spor kulübü Beşiktaş’ın 2020-2021 futbol sezonu öncesinde taraftarlarının desteği için başlattığı ‘Bırakmam Seni’ bağış kampanyasına Deniz Kartalları ilgisiz kalmadı. Balıkçılık, armatörlük, römorkörcülük, gemi inşa, tedarikçilik, denizaltı hizmetleri, kabotaj hattı yük taşımacılığı, turistik gemi işletmeciliği, gemi yakıt ve ikmal tanker işletmeciliği, dalış turizmi ve brokerlik gibi Deniz Ticaret Odası’nın 48 iş kolunun hemen hepsinde faaliyet gösteren Beşiktaşlı denizciler, yüreklerinde taşıdıkları Beşiktaş sevdasıyla ‘Bırakmam Seni’ dedi.

Siyah beyaz tutkunu 250 denizcinin oluşturduğu gruba çağrı yapan Gemi Brokerları Derneği Başkanı Semih Dinçel’e hemen olumlu cevap veren Deniz Kartalları 2 gün içinde 203 bin TL topladı. Dün Levent Horasanlı'nın miktar artımı, Ali Burçin Eke ve Suat Dinçelek’in katılım sözüne ilaveten bugün gelen bir haberle DTO Başkanımız Tamer Kıran, en yüksek bağışçımız Bülent Dandin'le aynı rakamı yapalım diyerek 40 bin TL için söz verdi.  Böylece mazisi şerefle dolu siyah beyazlı kulübe Deniz Kartalları’nın desteği 251.903 TL’yi geçmiş oldu. Beşiktaş camiasının duayen ismi Tekin Can’ın da üyesi olduğu Deniz Kartalları’nın kısa sürede gösterdiği beraberlik gelecek kuşaklara sembol bir değer olarak tarihe yazıldı. Beşiktaş’ın çocuğu Sergen Yalçın’ın yapabileceğinin en iyisini yaparak takımı üçüncülüğe taşımasının gelecek sezon için en büyük umut olduğunu düşünen ve takımlarıyla dayanışma ruhunun her zaman kendilerine yol gösterdiğini söyleyen Deniz Kartalları’nın sözcülüğünü yapan Semih Dinçel, “Konu Beşiktaş’sa bize harekete geçmek düşer” diyerek manifestolarını açıkladı.

Deniz Kartalları’na Gümüş Plaket

 

Dinçel, “Başkanımız Ahmet Nur Çebi, ‘Sıra iş insanlarında’ dediğinde üzerimize düşeni yapmaya karar verdik. Bizler Beşiktaş’a gönülden bağlı Deniz Kartalları grubuyuz. Tarihi misyonumuzdan gelen koşulsuz ve karşılıksız sevme duygusu çok kısa sürede ‘Bırakmayanlar Anıtı’na adımıza gümüş plaketi kazandırdı. Deniz Kartalları olarak bizi farklı kılanın büyük miktarlarda bağışta bulunan iş insanlarımız kadar denizcilik sektöründe çalışan tüm Beşiktaşlıların destek vermesidir. Hatta harçlığını bağışlayan oğlum Kaan, grubumuzun felsefesini kanıtladı. Bizim için ‘SEN, BEN, O, GRUP, DERNEK’ yok. Konu Beşiktaş’ın geleceği ise grubumuz birlik olur. Gün birlik beraberlik günüdür” dedi.

 

Beşiktaşlılık bir kültürdür

 

İBB Meclis Üyesi ve TURYOL Yönetim Kurul Başkanı Yunus Can ise, “Beşiktaş’lılık bir spor kulübünün taraftarı olmaktan öte bir kültürdür. Bu kültürün oluşması, kulüp renklerimizin kırmızı-beyazdan, siyah-beyaza evrildiği tarihi süreçten başlar. Bu renk değişikliği vatan topraklarına bağlılığı ve kaybettiklerimizi geri almayı kendine hedef koymuş bir anlayışı sembolize eder. Balkan Savaşı hem Batı Trakya’nın kaybına ve hem de on binlerce kefensiz yatana neden olmuştur Osmanlı’nın son dönemlerinde. Acısını hala yüreğinde taşımaktadır bu kültürün sahipleri. Beşiktaşlılık, dışarıdan derlenmiş oyuncularla sportif müsabakalarda elde edilen başarılardan sevinç naraları atmak demek değil, sportif alanlara yetiştirdiği ve kazandırdığı zeki, çevik ve ahlaklı gençlerle onur duyan bir anlayışın mensubu olmak demektir. Bu kültür ve anlayış mensuplarının temsil edildiği merkezdir Beşiktaş Jimnastik Kulübü. Bizim sahip olmaya çalıştığımız da işte bu ruhun yaşatılması, bu kültürün devamını her şart ve ahvalde devam etmesini sağlamaktır” dedi.

Beşiktaş gönlümüzdeki çiçektir

 

Statü Denizcilik Sahibi Kaptan Bülent Dandin, “Ahmet Başkanın ‘Beşiktaş’ı herhangi bir taraftardan daha fazla sevmesinin ölçüsü ne olabilir?’  Daha çok tezahürat yapması ya da her maça gidip, forma ile dolaşması mıdır?  Hayır değil! Beşiktaş gönlümüz de ki çiçektir. Fedakarlık ise çiçeğin köküdür. Bu kökün adı da Ahmet başkandır. Deniz Kartalları da kökün kılcal uçlarından biri olabiliyor ise ne mutlu bizlere” dedi.

Beşiktaş Duruşu Ortaya Çıkmıştır

Tecrübeli gemi kurtarma kaptanı Ömer Asmalı ise, “Ben her zaman Beşiktaşımızın bir takımdan ziyade bir kulüp olduğunu düşünürüm. Kulübün ilkeleri, çizgileri olur. Yanı Beşiktaş duruşu denen bir olgu var. Ben kulübümüzün, Atamızın sporcular için söylediği söz çerçevesinde hareket edilmesinden yanayım. Alt yapı önemi bizim için kaçınılmaz bir durumdur. Bizdeki futbol, yönetici velhasıl bütün camia Fair Play çerçevesinde hareket etmesini arzu ediyorum. Bu kampanya siyah beyaz camiasının birlik beraberlik ruhunun kanıtı olurken, bizim de aradığımız enerjiyi açığa çıkartacaktır. Deniz Kartalları olarak denizin ve gökyüzünün mavisinden siyah beyaz sevdamıza destek verebilirsek ne mutlu bize” dedi.

DENİZ KARTALLARI ŞANLI BEŞİKTAŞ BIRAKMAM SENİ KAMPANYASI

IBAN: TR57 0006 2001 4490 0006 6679 90

LEHDAR:  ORHAN SEMİH DİNÇEL

Bu akşam Beşiktaşlı tiyatro sanatçısı Yılmaz Erdoğan’ın sunumuyla Kanal D ekranından ‘Ödül Senin’ adıyla canlı yayınlanacak ‘Bırakmam Seni’ bağış kampanyası Vodafone Park Stadı’nda gerçekleşecek. Bağış kampanyasına destek için, Hülya Avşar, Erkan Petekkaya, Zafer Algöz, Mehmet Erdem, Hakan Altun, Çok Güzel Hareketler 2 ekibi, Ömür Gedik, İsmail Demirci, Onur Buldu ve Barış Murat Yağcı gibi ünlü isimlerde gelecek. Dünyaya örnek tezahürat ve destek şarkılarının söylendiği efsane tribünlerde ise Beşiktaş JK Başkanı Ahmet Nur Çebi ile birlikte Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Üyeleri, Beşiktaş Teknik Direktör Sergen Yalçın, Beşiktaşlı eski sporcular, Beşiktaş JK bünyesindeki tüm branşlara ait sporcu ve antrenörler oturacak. Gecede, “Bırakmam Seni” kampanya filminde yer alan Beşiktaş’ın ilk 11 sporcusunun isimlerinin basılı olduğu kampanya hatıra tişörtünün satışı yapılacak. Kampanya hatıra tişörtünün bireysel alımları kampanya web sayfası olan birakmamseni.org adresinden, iş dünyası toplu alımları ise 0 850 215 19 03 numaralı çağrı merkezi üzerinden yapılacak. 500 adet üstü toplu alım yapan iş dünyası temsilcileri ve kişiler canlı yayına alınacak.

Kaynak: denizkartali.com

Editör: Haber Merkezi