Delmar Safety, müşteri ihtiyaçlarını kuruluş stratejisinin temeline koymuş bir firma. Delmar, 14 yıl gibi kısa bir sürede sektörün rekabetçi firmaları arasına katıldı. Şirket, daha iyisini yapma tutkusu ve inovasyona verdiği önemle yılda 2 bin 500 gemiye hizmet verebilecek kapasiteye ulaştı.  Global safety firmalarıyla Rotterdam/Houston/Singapur/Shanghai/Istanbul/Izmir ve Napoli ofisleri ile rekabet eden Delmar Safety, geçtiğimiz aylarda, Singapur ofisinin resmi açılışı için büyük bir tekne partisi verdi.

 

 

ULUSLARARASI REKABETE BAŞKA BİR VİZYON

Singapur’un Sentosa Adası’ndan kalkan teknede, uluslararası gemi işletme firmalarının üst kademe yöneticileri ve enspektörlerinin katılımıyla Singapur ofisinin resmi açılışı gerçekleşti. Delmar Safety, bu mutlu gününü iş birliği içerisinde olduğu firmalarla kutladı. Açılış, ilişkilerin daha da pekiştiği bir güne sahne oldu. Açılışta yer alan katılımcıların ortak paydada buluştuğu konu ise Delmar Safety’nin uluslararası rekabete yeni bir vizyon getirdiği görüşü oldu.  Gecenin sonunda tüm konuklar tekne partisinin gelenekselleşmesi dilekleriyle ayrıldılar. 

Delmar Safety firma yetkilileri ise tüm şubelerde benzer organizasyonlar düzenleyeceklerini belirtti.

Çanakkale'deki bot faciasında arama çalışmaları 12'nci gününde Çanakkale'deki bot faciasında arama çalışmaları 12'nci gününde

 

7DENİZ ÖZEL

Editör: Haber Merkezi