DEFMED (D.E.Ü. Denizcilik Fakültesi Mezunları Derneği),  20 Aralık Perşembe günü İMEAK Deniz Ticaret Odası’na nezaket ziyaretinde bulundu. Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Orçun Erbayraktar ve beraberindeki heyet, İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran ve Meclis Başkanı Salih Zeki Çakır ile bir araya geldi.

 

Oda ziyaretinde DEFMED Başkan Orçun Erbayraktar’a, DEFMED Başkan Yardımcısı Bülent İbik ve Dernek Sekreteri Deniz Kıran, DEFMED İstanbul’dan ise Aysu Gürgan ve Kapt. Özgür Alemdağ eşlik etti.

 

"Umuyoruz ki ileride birçok etkinlik ve çalışma ile bir araya geleceğiz"

DEFMED ile İMEAK Deniz Ticaret Odası arasında ilişkilerin güçlenmesi adına gerçekleştirilen ziyarete ilişkin DEFMED Başkanı Orçun Erbayraktar şunları söyledi: “İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Tamer Kıran Bey’i ve Meclis Başkanımız Salih Zeki Çakır Bey’i ilk kez makamlarında ziyaret ettik. Kendileri göreve geldikleri günden bu yana yoğun bir çalışma içerisindeler. Hem bu yoğun gündemleri arasında bizleri kabul ettikleri için hem de camiamız adına yaptıkları çalışmalar için kendilerine sizin aracılığınızla bir kez daha teşekkür etmek isterim ve görevlerinde başarılar dilerim.  Öte yandan kendileriyle Derneğimizle beraber Odamızın yapabileceği projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Okulumuzun bölümleri, mezun sayımız ve yapmış olduğumuz etkinlikler hakkında bilgi verdik.  Denizcilikle ilgili bazı güncel konular hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Her iki görüşmemiz de olumlu ve keyifli geçti. Umuyoruz ki ileride birçok etkinlik ve çalışma ile bir araya geleceğiz.”

7DENİZ ÖZEL

Midilli’ye kapıda vize uygulaması ile ilk geçen kafileyi Yunan başbakanı karşıladı Midilli’ye kapıda vize uygulaması ile ilk geçen kafileyi Yunan başbakanı karşıladı

Editör: Haber Merkezi