Deniz Araştırma ve Geliştirme Eğitim Gönüllüleri (DARGEB) Kültür Sanat Öğrenci Birliği sektör öğrenci buluşmalarına bir yenisini daha ekledi. Daha önce üç defa İstanbul’da düzenlenen sektör öğrenci buluşmasını yarıyıl döneminde değerlendirmek isteyen denizci öğrenciler, İzmir Alsancak’ta 7 üniversiteden 4 farklı bölüm ile düzenledi.

 

Buluşmaya Yüksek Denizcilik Okulu mezunu İzmir Limanı Baş Kılavuz Kaptanı Önder Biçer katıldı. Saat 16.00 da başlayan program 3 saat sürdü. Soru-cevap şeklinde düzenlenen etkinlikte Biçer denizde yaşam, denizcilik kültürü ve gelenekleri,  denizci öğrencilerde istenen yetkinlikler ve kişisel gelişim ile ilgili neler yapabilecekleri, denizcilik sektörünün zorlukları ve yaşadığı anılar gibi konuların yanında endüstri 4.0, stajyer öğrenci sorunları, gündemdeki güncel ve sürekli sorunları değerlendirerek, bu konulardaki bilgi ve tecrübelerini paylaştı.

 

DARGEB ekibi sektör öğrenci buluşmalarına bahar döneminde devam edeceklerini dile getirdiler.

 

 

 

Kızıldeniz'deki aksaklıklar konteyner değer ve oranlarını yükseltiyor Kızıldeniz'deki aksaklıklar konteyner değer ve oranlarını yükseltiyor

 

7DENİZ

Editör: Haber Merkezi