Doğu Akdeniz’in en büyük marina zincirlerinden biri olan D-Marin, Dubai’yi lüks yatlar tarafından tercih edilen uluslararası bir destinasyona dönüştürmek üzere çalışmaya başladığı Meraas ve Dubai Holding’le yeni bir iş birliğine imza attı.

Meraas ve Dubai Holding`in D-Marin’le yaptığı iş birliği sonucunda kurulan D-Marin Dubai LLC, bölgede bulunan Al Seef, Marasi ve Jaddaf Waterfront marinaları ile yönetim anlaşmasına vardı. Körfez bölgesinde yer alan marinaların gelişimi ve yönetimi konusunda artan talebi karşılamak ve Dubai'de bölgesel bir merkez yaratmak amacıyla kurulan D-Marin Dubai LLC, ayrıca Port De La Mer, Dubai Harbour, Marsa Al Arab marinalarına da teknik danışmanlık hizmeti verecek.

ABD, Husilere ait İHA'ları vurdu ABD, Husilere ait İHA'ları vurdu

 

Teknik destek hizmeti sunuyor

 

D-Marin Dubai LLC şirketi Dubai’de bulunan Al Seef, Marasi, Jaddaf Waterfront marinalarına Marina Yönetimi; Port De La Mer, Dubai Harbour, Marsa Al Arab marinalarına ise Teknik Danışmanlık hizmeti sunuyor.

D-Marin, Orta Doğu’da Marina Yönetim Hizmetlerini geliştirmek, Dubai ekonomisini çeşitlendirmeye ve geliştirmeye katkıda bulunmak, şehrin bölgede ve dünyada önemli bir tatil ve lüks deniz turizmi destinasyonu olarak konumunu ileriye taşıma konusundaki kararlılığını D-Marin Dubai LLC ortaklığı ile devam ettirecek.

 

Yapılan anlaşmalar sonunda D-Marin 5 ülkede 14 Marina’ya ulaşarak marina ağını genişletti.

 

7DENİZ

Editör: Haber Merkezi