İskenderun Teknik Üniversitesi Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Soner Esmer, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı danışmanlık görevine atandı. Sektöre sağladığı değerli katkılarını çok daha stratejik bir noktada başarıyla icra edeceğinden hiç şüphemiz yok.

 

Dergimizin yazarı Prof. Dr. Soner Esmer’in bu yeni görevi bizleri de mutlu etmiştir. 7deniz Dergisi Ailesi olarak kendisine başarılar dileriz. Pruvası neta, rüzgarı kolayına olsun.

WİSTA Türkiye üyeleri iftarda bir araya geldi WİSTA Türkiye üyeleri iftarda bir araya geldi

 

Prof.Dr. Soner Esmer;

İskenderun Teknik Üniversitesi, Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi Dekanıdır. Lisans ve lisansüstü derecelerini Denizcilik İşletmeleri Yönetimi alanında edinmiş, deniz ve liman işletmeciliği konusunda uzmanlaşmıştır. Bu konulara ilave olarak lojistik ve tedarik zinciri yönetimi alanlarında da dersler vermekte ve tezler yönetmektedir. Araştırmalarının temel motivasyon kaynakları lojistik, deniz taşımacılığı ve limancılık alanlarındaki güncel gelişmeler ve tartışmalardır. Ulaştırma Kıyı Yapıları ve Turizm Kıyı Yapıları Master Plan Çalışmaları, Kalkınma Planı Ulaştırma Özel İhtisas Komisyonları, Bütünleşik Kıyı Planları dahil pek çok Kamu çalışmasında yer alan Prof.Dr. Soner Esmer’in kitap, makale ve köşe yazısı yazarlığı, kitap editörlüğü, bilimsel dergilerde editörlük ve hakemlik gibi çalışmaları halen devam etmektedir. İngilizce bilmektedir.

 

7DENİZ

Editör: Haber Merkezi