BM ve STK'lar ABD'nin Gazze'ye yüzer iskele önerisini reddetti BM ve STK'lar ABD'nin Gazze'ye yüzer iskele önerisini reddetti

Crystal Cruises, denize döndüklerinde Crystal Serenity ve Crystal Symphony gemilerinde uygulanacak ilk güvenlik ve sağlık protokolleri olan “Crystal Clean + “ı tanıttı. Crystal Clean + protokolleri seti, Covid-19'un ortaya çıkardığı benzersiz zorlukların üstesinden gelmek için sağlık uzmanlarından alınan en son verilerle geliştirildi. Crystal'in halen kullandığı sıkı sağlık ve güvenlik politikalarının ilk genişletmesi olarak Crystal Clean +’ın 2.0 sürümünün konukların ve mürettebatın refahını korumak için gemiden kıyıya kadar uzanan protokolleri kapsıyor.

 

Alınan ek tedbirleri içeriyor

 

Yeni Crystal Clean + önlemleri, biniş öncesi ve biniş süreçleri sırasında alınan ek tedbirleri içeriyor. Bunlar şöyle: Sosyal mesafe için azaltılmış kapasite; gelişmiş temizleme ve dezenfeksiyon protokolleri; zorunlu maske takma; yemek için geniş aralıklı masalarla açık oturma, odada 7 gün 24 saat yemek servisi; misafirler ve mürettebat için sağlıklı izlenme; ayrıcaayrı hava filtreleme sistemi ile hastalık durumunda izolasyon kabinleri.

 

Crystal, Crystal Clean + protokolleri, tur liderlerinin ve çıkışların dezenfeksiyonu, gezi grubu boyutlarının azaltılması da dahil olmak üzere konukların karadaki güvenliklerini sağlamak için tüm kıyı ortaklarıyla birlikte çalışıyor. Kruvaziyer seferlerinde, seyahat programında değişikliklere neden olabilecek olsa da, yalnızca güvenli, açık limanları ziyaret edeceğini garanti ediyor.

 

Tüm sağlık ve güvenlik protokolleri

 

Gemideki tıp merkezleri ve profesyoneller de 7/24 hizmet verecek. Sağlık ekibi, her gemide bir doktor ve üç hemşireden oluşacak, tıp merkezlerinde ise vantilatörler, virüs test cihazları, X-Ray makineleri, ilk yardım araçları ve yaygın reçeteli ve reçetesiz ilaçlar bulunacak. Ayrıca tüm sağlık ve güvenlik protokollerine uyulmasını sağlamak için özel bir halk sağlığı görevlisi bulunacaktır.

 

Yeni seferlere güvenle hazırlık

 

Crystal Clean + protokolleri, Crystal's River, Yacht ve Expedition gemileri için geliştiriliyor. Crystal Cruises, yolcuların 2020-2023 dönemi için Crystal Confidence Crystal Cruises, Crystal River Cruises, Crystal Yacht Cruises ve Crystal Expedition Cruises gemileri için rezervasyonlarına depozitolarını gönül rahatlığı ile yatırmalarını söyledi.

Editör: Haber Merkezi