Merkezi ABD'nin Los Angeles Eyelati'nde bulunan Crystal Cruises filosundaki iki okyanus gemisi, beş nehir gemisi ile seyir yatında deniz kirliğininin önüne geçmek ve seyir hattının çevresel etkilerini azaltmaya yardımcı olmak amacıyla plastik çubukları yasaklayarak tüm gemilerindeki yemek mekanlarına kağıt çubuklar getirdi.

 

Crystal Başkanı ve CEO'su Tom Wolber, “Crystal, dünyanın değerli olduğunu ve azami özen göstermeyi hak ettiğini ve deniz ortamlarımızın korunmasına katkıda bulunan tüm önlemlerin önemli bir etki yaratabileceğini her zaman kabul etmiştir” dedi.

 

Çevre hassassiyeti

"Rus donanması Rus trol gemisini füzeyle batırdı" "Rus donanması Rus trol gemisini füzeyle batırdı"

 

Çevresel sürdürülebilirliğin arttırılmasına odaklanan Crystal Cruises’un programındaki en son girişimin plastik çubukların olduğunu belirtildil. Şirketin çevreyi koruma amaçlı girişimleri arasında geri dönüşüm girişimlerinin uygulanması, gemilerinde enerji tasarruflu ekipman kullanılması, suyun korunma protokollerinin ardından ve plastik şişelerin kullanımını en aza indirmek ve bu kapsamda yemek odalarında durgun ve köpüklü içme suyu üretmek için su filtrasyon sistemlerinin kullanılması yer alıyor. Crystal ayrıca sorumlu çevresel ve sürdürülebilirlik uygulamalarına bağlı kalan organizasyon ve satıcılarla da ilgilenmeyi amaçlanıyor.

 

Araştırma için Alaska seferlerine katılacak

 

Crystal Cruises ayrıca, yakın zamanda, seyir hattı ile balinaları, yunusları ve krepleri korumaya adanmış bir koruma örgütü olan ORCA arasındaki ortaklıkla genişletilen bir OceanWatch programına da imza attı. Bunun bir parçası olarak, 'Cruise Conservationists' eğitim, araştırma ve veri toplama için belirli aralıklarla Alaska seferlerine katılacak.

 

7DENİZ

Editör: Haber Merkezi