Denizcilik sektörüne yüksek kalitede gemi elektriği ve bakım onarın alanlarında hizmet veren Control Technic, ayrıca ISO/IEC 17025 Kalibrasyon Laboratuarı alanında da ilerliyor. Elektrik, sıcaklık, basınç ve boyutsal kapsamda kalibrasyon hizmeti veren firma, kısa bir süre önce, kuruluşların ulusal ve uluslararası standartlara göre faaliyette bulunmalarını ve uluslararası alanda kabulünü temin etmek amacıyla kurulan TÜRKAK Akreditasyonu’nu aldı. Control Technic’in TÜRKAK Akreditasyonu alarak sektöre ciddiyeti gösterdiğini belirten Control Technic yetkilisi Ömer Aydın, “Ayrıca servis ve ürün satışı konularında da atılımlar planlıyoruz” dedi.

Gemi boya sektörü envanter ve ruhsatlandırma sıkıntısıyla baş başa Gemi boya sektörü envanter ve ruhsatlandırma sıkıntısıyla baş başa

 

 

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen 16. Expomaritt Exposhipping Uluslararası Denizcilik Fuarı’nda stant açarak yerini alan Control Technic’in kendileri açısından verimli geçtiğini ve beklentilerini karşıladığını belirten Aydın, önümüzdeki yıllar için tanıtım için ayrı bir ekip ve strateji düşündüklerini kaydetti.

 

 

2002 yılında kurulan ve denizcilik sektörünün elektrik bakım onarım ihtiyaçlarını karşılayan firma, önümüzdeki günlerde 20’inci yaşını kutlayacak. Aydın, TÜRKAK akreditasyonu ile 20’inci yaş sevinci bir arada kutlamayı planladıklarını ifade etti.

 

 

7DENİZ

Editör: Haber Merkezi