Dünyanın ikinci en büyük tekne ve yat fuarı olan ‘CNR Avrasya Boat Show-14.Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı ziyaretçisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Türk denizcilik sektörünün en prestijli ve renkli organizasyonu CNR Avrasya Boat Show 22 Şubat tarihinde VIP açılış günü ile ilk olarak medya mensupları, iş ve sanat dünyasından önemli isimleri CNR EXPO Yeşilköy’de kurulan 85 bin metrekarelik alanda ağırlayacak. 1.500’ün üzerinde markanın katılımı ile düzenlenecek fuar, 23 Şubat-3 Mart tarihleri arasında da tüm ziyaretçilere açık olacak. 

 

GEMİMO'nun yeni yönetimi belirlendi GEMİMO'nun yeni yönetimi belirlendi

23 Şubat’ta, Yeşilköy CNR EXPO’da başlayacak fuarda Princess, Sanlorenzo, Prestige, Cranchi, Azimut, Numarine, Hanse, Chris Craft, Honda, Yamaha, Suzuki’nin de aralarında bulunduğu dünyaca ünlü 1.500’ün üzerinde markanın mega yat, tekne ve yelkenlilerinin yanı sıra sektöre ait tüm aksesuar ve ekipmanlar sergilenecek.

 

102 milyon lira değerindeki Numarine'nin 45XP modeli öne çıkıyor

 

3.500’ün üzerinde deniz aracının yer alacağı CNR Avrasya Boat Show’da 3 bin liradan 102 milyon liraya kadar fiyat aralığında her bütçeye uygun tekne, yat ve yelkenliler deniz tutkunlarının beğenisine sunulacak. Dünyanın en prestijli mega yatlarının sergilendiği fuarda, tamamen yerli üretim olan Türkiye’nin lider motor yat üreticisi Numarine’in 45 metre uzunluğunda, 102 milyon lira değerinde 45XP modeli, fuarın en büyük teknesi olarak öne çıkıyor.

 

Editör: Haber Merkezi