Seyahat hizmetleri sağlayıcısı Clipper Vacations, Kuzey Amerika merkezli denizcilik endüstrisi için gönüllü bir çevre programı olan Green Marine'in üyesi oldu.

AB'den Rusya'ya yönelik yeni yaptırım: LNG ithalatı yasaklanacak AB'den Rusya'ya yönelik yeni yaptırım: LNG ithalatı yasaklanacak

 

Clipper’ın CEO’su David Gudgel, “Çevresel etkimizi en aza indirgemek ciddiye aldığımız bir sorumluluk” değerlendirmesinde bulundu.

 

Green Marine İcra Direktörü David Bolduc ise, “Yeşil denizcilik programının feribot sektöründe israfı azaltmak ve daha temiz, daha yeşil ve daha sürdürülebilir bir şekilde çalışması için kanıtlanmış bir şablon olarak daha fazla tanınmasını görmek harika” dedi.

 

Bolduc, “Clipper Vacations üyeliğiyle performansımızı net bir şekilde karşılaştırabilecek ve sürekli iyileşme gerçekleştirilebilecek” diye konuştu.

 

Clipper Vacations'ın feribot servisi, Victoria, Seattle, Vancouver, San Juan Adası, Portland ve Britanya Kolombiyası'ndaki Vancouver Adası gibi yerlere seyahat fırsatları sunuyor.

 

Green Marine'in çevre sertifikasyon programı, gemi sahiplerine, liman yetkililerine, terminal operatörlerine ve tersane yöneticilerine çevresel ayak izlerini gönüllü olarak azaltmaları için harita sunuyor. Tüm sonuçlar iki yılda bir bağımsız olarak doğrulanarak, her şirketin bireysel performansı yıllık olarak kamuoyuna açıklanıyor.

 

7DENİZ

Editör: Haber Merkezi