Merkezi Yunanistan’da olan bayrak devletleri adına klasmala ve yasal sertifikalandırma hizmetleri veren PHOENIX Register Of Shipping Türkiye Temsilcisi Liva Marine sahibi Cihat Yavuz Güler ve ekibi POSIDONIA 2022 Uluslararası Gemicilik Fuarı’nda yer aldı. Temsilciliğini yaptığı PHOENIX standında ziyaretçileri ağırlayan Güler, 60’ı aşkın Türk firma olmak üzere 2 bin dolaylarında katılımcının olduğu fuara ilişkin olarak 7deniz.net’e değerlendirmelerde bulundu. 2010’dan bu yana POSIDONIA’nın bütün fuarlarına katıldığını belirten Güler, pandemi nedeniyle 4 yıl sonra kapılarını açan POSIDONIA 2022’nin şu ana kadar katıldığı en kalabalık ve yoğun fuar olduğunu kaydetti.

 

 

HERKESİN MUTLU OLDUĞU BİR FUAR

 

İdea Denizcilik Kaan gemisine Türk bayrağı çekti İdea Denizcilik Kaan gemisine Türk bayrağı çekti

“Tahminlerimizin çok üstünde verimli, başarılı ve herkesin mutlu olduğu bir fuar” diyerek sözlerine devam eden Güler, pandeminin insanlarda yarattığı özlemin bu yoğunlukta etkili olduğunu söyledi.

 

Hem Türkiye’den hem de diğer ülkelerden uluslararası katılımın dikkat çekici düzeyde fazla olduğuna dikkat çeken Güler, “Bu fuar geçmiş yıllara göre üstüne kata kata her yıl daha da büyüyor. Katılan firmaların hepsi çok memnun. Kesinlikle öncekilerden çok daha kaliteli ve iyi organize edilmiş. 4 yıldır fuar yapılmamış olmasının da etkisi var tabiî ki ancak bu işte ne kadar tecrübeli olduklarını gösterdiler. Dilerim, Türkiye’deki fuarlarımızda bu denli kalabalık, herkesin memnun kaldığı ve uluslararası katılımın yoğun olduğu verimli fuarlara dönüşür” diye konuştu.

 

 

ÖNEMLİ TEMASLAR GERÇEKLEŞTİ

 

PHOENIX Register Of Shipping standının fuarın en yoğun stantlarından biri olduğunu ve çok önemli görüşmeler gerçekleştirdiklerini dile getiren Güler, şunları söyledi: “Hem ziyaretçi ve katılımcı oranı hem de genel atmosferden çok memnun kaldık. Katılımcıların enerjisi çok yüksekti. Herkes açısından başarılı ve verimli oldu.”

 

 

7DENİZ 

Editör: Haber Merkezi