Yunan Adaları ve Doğu Akdeniz’e hizmet veren önde gelen cruise firması Celestyal Cruises, ‘Doğu Akdeniz Bölgesi’ne en büyük taahhütlü yolculuk hattı’ seçildi. Denizcilik endüstrisi uzmanları tarafından değerlendirilen Mare Nostrum Ödülleri’nin töreni İtalya’nın Cenova kentinde yapıldı. Cruise endüstrisinde çaba harcayan turizm şirketlerine yönelik düzenlenen ödül törenine Akdeniz Kruvaziyer Limanları Birliği MedCruise üyeleri ile denizcilik endüstrisinin otoriteleri katıldı. Latince kökenli ‘’Mare Nostrum ‘’bizim deniz’’ anlamına geliyor. Romalılar Akdeniz için ‘’Mare Nostrum’’ ifadesini kullanıyordu.

 

 

Celestyal Cruises CEO’su Chris Theophilides, ‘’Bu ödüle değer görülmekten dolayı onur duyuyoruz. Celestyal Cruises, Doğu Akdeniz’de ziyaretçilerin çoğalmasında önemli rol almaya devam edecektir. Bu bölgede faaliyet gösterme taahhüdümüzün bir parçası olarak, bu yıl sezonumuzu iki yeni zengin programla birlikte İstanbul, Mısır, Kıbrıs ve İsrail gibi bazı MedCruise üyesi limanları ve birkaç popüler Yunan destinasyonuyla genişlettik. Doğu Akdeniz bölgesinde seyir operasyonlarımız yıl boyunca sürecek’’ diye konuştu. Törende MedCruise Başkanı Airam Díaz Pastor de bir konuşma yaparak MedCruise'un eski Başkanı Fabio Capocaccia'yı (1997-2002) selamladı. 

 

 

Celestyal Cruises, daha önce de peş peşe dünyanın en büyük cruise inceleme topluluğu olan Cruise Critic ödüllerine değer görülmüştü. İngiltere editörlerinin yorumlarına göre ‘’en iyi hizmet veren cruise’’ seçilmiş;  ayrıca dünya çapındaki değerlendirmelerde dört dalda Cruise Critic Ödüllü'nün sahibi olmuştu. Celestyal Cruises en iyi fiyat en iyi kara turları en iyi biniş deneyimi en iyi eğlence alanlarında kendi kategorisinin en iyileri arasında seçilmişti.

 

 

 

 

Yolcu gemilerini Türk kadın kaptanlar yüzdürüyor Yolcu gemilerini Türk kadın kaptanlar yüzdürüyor

 

 

 

7DENİZ

Editör: Haber Merkezi