Carnival Cruise Line, Miami ve Port Canaveral'dan Aralık 2020'ye kadar olan seferler hariç tüm ABD seferlerini iptal etti. Bu, bu süre zarfında hiçbir yolcu gemisinin Miami’den ayrılmayacağı anlamına geliyor. Bu, CDC'nin denize açılma yasağını Ekim ayı sonuna kadar uzatmasından sonra geldi.

 

Carnival şu açıklamayı yaptı:

“Yat ve tekne sektörü 2024’te de büyüyecek” “Yat ve tekne sektörü 2024’te de büyüyecek”

 

“CDC'nin seferler yasağını uzatma kararının ardından 2020 Kasım ve Aralık ayları için Miami ve Port Canaveral hariç tüm ABD ana limanlarından seferleri iptal ettiğimizi konuklara bildiriyoruz.

 

Miami ve Port Canaveral'ı gemiye binmek için ilk iki ana liman olarak belirleyerek aşamalı, aşamalı bir yaklaşımla seyir operasyonlarının yeniden başlamasına izin verecek protokoller ve prosedürler üzerinde çalışmaya devam ediyoruz.

 

Şu anda Miami ve Port Canaveral'dan Kasım ve Aralık için planlanan yolculuklar, biz seçenekleri değerlendirirken şu an için yerinde kalacak.

 

Ancak, Kasım ve Aralık aylarında Miami ve Port Canaveral dışında gemi yolculuğu rezervasyonu yapan konuklar, rezervasyonlarını gönüllü olarak iptal etme ve etkilenen diğer tüm misafirlerin aldığı, gelecekteki gemi turu kredisi ve gemide kredi kombinasyonu veya bir tam geri ödeme yapılacaktır.

 

Kuzey Amerika'dan tüm yolculuklarda rezervasyon yaptıran konuklar daha fazla bilgi için e-postalarını kontrol etmelidir. Biz bu kararlar üzerinde çalışırken sabır ve destek için teşekkür ederiz. Doğru zaman geldiğinde operasyonlara geri dönmeye kararlıyız.”

 

7DENİZ 

Editör: Haber Merkezi