Gemi Brokerleri Derneği (GBD) tarafından Lütfi Kırdar Kongre Merkezi Maçka terasında yapılması planlanan 5. Uluslararası Bosphorus Ship Brokers Dinner' Covid-19 pandemisi nedeniyle 16 Ekim tarihine ertelenmişti. Dernek tarafından yapılan açıklamada, etkinliğin 18 Haziran 2021 tarihine ertelendiği duyuruldu. 

 

GBD Yönetim Kurulu Başkanı Semih Dinçel tarafından yapılan açıklama şöyle:

 

"Değerli Denizcilik Kamuoyuna

 

Bilindiği gibi Gemi Brokerleri Derneği olarak dostlarınızla buluşmanız amacıyla iki yılda bir düzenlediğimiz Bosphorus Ship Brokers Dinner'ı  Covid-19 salgını nedeniyle.16 Ekim 2020 Cuma akşamına ertelemiştik.

 

Yaşamakta olduğumuz süreç , İçişleri Bakanlığının toplu etkinliklerle ilgili 1 Temmuz’da yürürlüğe giren genelgesi 16 Ekim’deki etkinliğimizin amacına uygun gerçekleşmeyeceğini gösteriyor.

Onursan'dan semazen gösterisi eşliğinde iftar yemeği Onursan'dan semazen gösterisi eşliğinde iftar yemeği

 

Bu nedenle  5. Uluslararası Bosphorus Ship Brokers Dinner'ı 18 Haziran 2021 Cuma akşamına erteleme kararı aldık.

 

Bu kararı alma aşamasında Lütfi Kırdar etkinlik komitesi , yönetim kurulumuz , yemek komitemiz ve mevcut sponsorlarımız ve de masa satın alan firmaların  görüş ve onayları alınmıştır.

 

Verdiğimiz erteleme kararının yurt dışından davet edeceğiniz misafirlerinizin seyahat planlamaları ve konforuna faydası olacağı inancıyla sağlıklı günler dileriz."

 

7DENİZ 

Editör: Haber Merkezi