Uluslararası Boat Show Tuzla Fuarı, 05-13 Ekim tarihleri arasında Viaport Marina’da kapılarını açmaya hazırlanıyor. 2019’un son avantajları ile 2020’nin özel tasarımları ile dünyada ilk kez sergilenecek teknelerin meraklısıyla buluşacağı Boat Show Tuzla’da, Türk tersanelerinin büyük ilgi gören tasarımları ve son teknoloji uygulamaları, dünyanın ünlü yat üreticilerinin son model tekneleri Boat Show Tuzla’da yerli ve yabancı ziyaretçiler için görücüye çıkacak. Ortadoğu, Türki Cumhuriyetler, Ukrayna, Rusya ve Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden büyük ilgi gören Boat Show Tuzla’ya 8 binin üzerinde yabancı ziyaretçi gelmesi bekleniyor.

 

Ekonomik tekneler de olacak

 

Boat Show Tuzla’da boyları 5 metre ile 50 metre arasında değişen 200’ün üzerinde tekne yer olacak. Fiyatları 60 bin TL ile 25 Milyon TL arasında değişen 200’ün üzerinde teknenin sergileneceği Boat Show Tuzla’da bu yıl 250 Milyon TL’ nin üzerinde satış hedefleniyor.

 

Yüzen mücevherler olarak tanımlanan ultra lüks mega yatlar, motor yatlar, katamaranlar, yelkenliler ve guletlerin, denizde konfordan vazgeçemeyenlerle buluşacağı Boat Show Tuzla’da, düşük bütçeyle deniz keyfini yaşamak isteyenler için ekonomik tekneler de yer alacak. Ödüllü tasarımların yanı sıra Türkiye’de ilk kez sergilenecek “Lansman Tekneler” de Boat Show Tuzla’da yer alacak. Viaport Marina’nın ileri teknoloji sunan prestijli ve keyifli ortamında, gün boyu alışveriş, Tema park eğlencesi, Akvaryum macerası, sinema ve benzeri birçok etkinliği bir arada sunan Boat Show Tuzla’yı keşfetmek için ziyaretçilere bir gün yetmeyecek.

 

Kızıldeniz'deki aksaklıklar konteyner değer ve oranlarını yükseltiyor Kızıldeniz'deki aksaklıklar konteyner değer ve oranlarını yükseltiyor

 

Ücretsiz yelken eğitimleri

 

Beğendiğiniz tekneyi test etmenin yanı sıra, bu yıl seminer ve etkinlik takvimi ile de Deniz Fuarı’ndan beklentiyi yükseklere taşıyacak olan Boat Show Tuzla’ da fuar süresince ücretsiz Yelken Eğitimleri de ziyaretçilerine yelken sporunun keyfini hatırlatacak.

 

Geçen sene 6 günde 37 bin ziyaretçi ağırlandı

 

Ziyaretçilerine beğendikleri tekneleri hemen deniz üzerinde test etme ve deneme seyri yapma imkanı da sunulan Boat Show Tuzla 2018 Yılında 37 bin ziyaretçiyi 6 günde ağırladı, bu yıl 32 ülkeden 8000’ in üzerinde yabancı ziyaretçi beklenirken genel ziyaretçi hedefi ise 60 bin olacak.

 

7DENİZ 

Editör: Haber Merkezi