TÜYAP Fuarcılık ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi işbirliğiyle düzenlenecek fuara Antalya’dan çok sayıda kurum destek veriyor. Antalya Fuarcılık İşletme ve Yatırım A.Ş. EXPO Center’de düzenlenecek olan fuara ilişkin konuşan Proje Müdürü Osman Ali Sarpdağ geçen yıl ilki düzenlenen fuarda 80 firmanın yeni modellerini tanıttığını belirtti.

 

Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen fuara 30 bini aşkın kişinin katılarak büyük ilgi gösterildiğinin altını çizen Sarpdağ, bu yıl çok daha büyük bir katılım beklediklerinin altını çizdi.

 

Sarpdağ: Her şeyi tek bir çatı altında bulabilecekler

Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği’nden ‘Aliağa’ açıklaması Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği’nden ‘Aliağa’ açıklaması

 

Sarpdağ, Boat Antalya Fuarı’nın, Dünya Boat Show takviminde yer alan Cannes ve Monaco ile birlikte anılmasını istediklerini belirterek, şöyle devam etti: “Fuarımızı ziyaret eden ziyaretçiler, motorlu, motorsuz teknelerin yanı sıra, balık-av malzemeleri, dalış malzemeleri, su sporları aksesuar ve ekipmanları, jet-ski, dıştan takma motorlar,  kamp malzemeleri, karavan çeşitleri ve donanımları, fonksiyonel doğa giysileri, dağcılık malzemeleri, termal giysiler, kano, kayık, şişme botlar, sörf, su kayağı, rafting malzemeleri gibi, ihtiyaçları olan her türlü malzeme, ekipman ve aksesuarı tek bir çatı altında bulabilecek.”

 

ANFAS Antalya EXPO Center’da 13-17 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan fuar 4 gün boyunca misafirlerini ağırlayacak.

Editör: Haber Merkezi