Beşiktaş Kulübü’nün yeni başkanı ve yönetim kurulunun belirleneceği olağanüstü seçimli genel kurul bugün Akatlar Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilirken halen oy sayımı sürüyor.

Kesin olmayan sonuçlara göre, Beşiktaş Kulübü’nün yeni başkanı Ahmet Nur Çebi oldu. Çebi’nin listesi ise şu isimlerden oluşuyor : Asıl üyeler Adnan Dalgakıran, Emre Kocadağ, Fatih Hakan Avşar, Ahmet Mesut Urgancılar, Kemal Erdoğan, Enis Ulusoy, Erdal Torunoğulları, Berkan Gocay ve yedek üyeler: Umut Şenol, Bilgihan Sürmen, Hakan Daltaban, Fırat Fidan ve Ali Efe Bezci.

Denizcilik camiası Ahmet Nur Çebi’yi Kaptan Grup Yönetim Kurulu Başkanı olarak tanıyor. Grup bünyesinde hem liman hem gemi tarafında hizmet veriliyor.

Grubun şirketleri arasında Martaş Liman, Martaş Ro Ro, Trabzon Çebi Tersanesi, acente ve gemi kiralama hizmeti veren Çebi Denizcilik ile gemi işletmeciliği hizmeti veren Çebi Kaptan Denizcilik bulunuyor.

Kaptan Değer Pamuk'a Türk P&I Sigorta’da yeni görev Kaptan Değer Pamuk'a Türk P&I Sigorta’da yeni görev

239 bin DWT’lik filo

Çebi Kaptan Denizcilik bünyesine ise toplam DWT”si 239 bini aşan Minanur Çebi 1, Çebihan, Elgiznur Çebi, Senanur Çebi ve Sea Dolphin C adlı kargo ve kuru yük gemisi bulunuyor.

 

Editör: Haber Merkezi