Royal Caribbean şirketi gemilerinin yeni yılda denize açılması için gün sayıyor. Şirket pandemi ile kesilen seferlerinin ilkini Mariner ve Navigator of the Seas adlı kruvazyerleri ile yapmayı planlıyor. Yolcular bu muhteşem gemilerdeki tatil için 1 Dolar bile ödemeyecek. Çünkü ilk seferler bedava…

 

Dünyaca ünlü kruvaziyer şirketi pandemi ile kesilen seferlerini yeniden başlatmak için çalışmalarına hız verdi. İlk olarak yolcularını bedava taşımayı hedefledi. Bu nedenle de gönüllü yolcuların aranmasına yönelik duyurular yapıldı. Potansiyel gönüllülerin kayıt yapmaları için bir web sitesi de hizmete açıldı. Duyurular çok talep gördü. Bedava gemi seyahatlerine çıkmak için şimdilik 150 binden fazla kişi form doldurdu.

 

Royal Caribbean International’ın satış, ticaret desteği ve hizmetlerinden sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Vicki Freed, talepler için “Bu kadar çok insanın gemilere geri dönmek istediğini bilmek güzel bir duygu” yorumunu yaptı.

 

Deneme seferleri muhtemelen yeni yılın ilk aylarında olacak. Kısa seferler halinde düzenlenecek. Seferlerin Bahamalar’da sadece turizm amaçlı olarak Royal Caribbean tarafından kullanılan CocoCay’e ve Beryy Adalarına yapılacak.

 

Royal Caribbean Cruises’ın Başkanı ve CEO’su Michael Bayley, geçtiğimiz günlerde düzenlenen Uluslararası Kruvaziyer Zirvesi sırasında, “Henüz gönüllüler için protokollerimizi yapmadık ancak sadakat statüsü kesinlikle önemli bir unsur. Muhtemelen en sadık müşterilerimiz arasındaki gönüllüler daha şanslı” dedi.

Dünyanın en büyük yolcu gemisi denizlere açıldı Dünyanın en büyük yolcu gemisi denizlere açıldı

Editör: Haber Merkezi